2777
2789
عنوان

نفرت از خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1226 بازدید | 92 پست
خودشم نرم پایین خود عمه ها با صدای بلند ک من بشنوم میگن عروستون نیست یا از ماخوشش نمیاد برا همین پای ...

منم دقیقا همینطورم! یا اگرم نرم خود مادرشوهرم ده بار گلایه میکنه که‌چرا نیومدی پایین!

منم دقیقا همینطورم! یا اگرم نرم خود مادرشوهرم ده بار گلایه میکنه که‌چرا نیومدی پایین!

واس من صد بار آدم میفرستن زنگ میزنن بعد پیام میفرستن با تهدید بعد صداشون در میاد ک چرا نمیای

میشه با دلای مهربونتون برا مادر شدنم دعا کنید🥰  عالی بودن را برای خودمان همیشه تکرار کنیمتا عالی شویم. ما به هر‌ چه فکر می کنیم ،هرچه می گوییم و هر چه به زبان می آوریمهمان می شویم. پس همواره با خودت تکرار کنهمه چیز عالی است...🌷به ذهن و ضمیر خود عالی بودن را القاء کنید.ذهن ما چیزی را می سازد که می گوییم.افکار ما می تواند یک بیابان خشک رابه گلستانی تبدیل کند.آدم های سالم دنیایی از افکار عالی دارند وذهن خود را خوشحال و سالم نگه می دارند.برای همین همیشه سلامت، شاد ،خونسرد و مهربان هستند💐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا میگی؟خیلی ناراحت شدم. خودمم مستاجرم تو تهران

بله متاسفانه.

تو رادیو جوان میگفت. پشت بوم خونه ها رو برای چادر زدن اجاره می کنن یا دو خانواده یه خونه اجاره می کنن.

خیلی اوضاع خرابه خدا خودش بهمون رحم کنه.

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)
اره عزیزم هر پنجشنبه خونه یکی از عمه ها یا عموهاشیم،خاله هاش دورن و هر دو روز یبار زنگ میزنمشون ،ولی ...

نه عزیزم منظورم این بود که اگر شما زنگ

بزنید با آمادگی قبلی ازشون دعوت کنید

شده بگن ما نمی‌آیم؟؟ 

و اینکه قربونت برم به نظرت هر 2روز 

زنگ زدن یه کم زیادی نیست

فدات شم یه جاهایی زیادم توو چشم باشی

تکراری میشی

واسه کمک کردن توو مراسما هم تو رو خدا

اندازه نگه دارید. 

من خودم به شخصه  محبتِ بی حد و حساب و بی اندازه رو فقط صرف مامان و بابام میکنم

مادرشوهرت داره بهت احترام میذاره عزیزم

سلام دوست جآنم حالا که داری این متن و می‌خونی میشه واسه این که زود به کسی از ته دل دوستش دارم برسم یه صلوات مهمونم کنی ؟ ✨ ❤️
خب عمه و خاله شوهرت خونت نیومدن تقصیر مادرشوهرت چیه گلم 

منم مادرشوهرم همین کارو میکنه 

البته اون میگه من برا خودتون میگم نمیخوام بیان خونتون ناهار و شام بعد بهم بریزن و برن

همین ک میان خونه من و شلوغ میکنن کافیه

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  
آره! من تا حالا ده بار بیشتر رفتم، هر اتفاق خوب یا بدی هم براشون افتاده من در کنارشون بودم

خوبه بی دعوت بیان یه بار اماده پذیرایی نباشی؟؟؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
چون اون بهشون میگه نیازی نیست الان میفرستم دنبالش میاد پایین

بنظرم مادرشوهرت خوبه و احترامتو نگه میداره نمیخواد اونا بیان زحمتت بدن خودت دوست داری دعوتشون کن .مادرشوهر من اصلا به من کاری نداره انگار نیستم 

...یک عدد آدم...

والا بخدا اگه نیان دنبالت از این میخوای ناراحت بشی که به من احترام قاعل نیستن تو جمعشون راه نمیدن،منم پیش مادرشوهرم زندگی میکنم فامیل ها خونه ی منم نمیان میگن دیگه بالا دیدیمتون چه نیازی هس بیایم پایین و به نظرمم حق دارن

چقدر خوب 

حالا فامیلای شوهرم هی توقع دارن من دعوتشون کنم خیلی خوبه خوش ب حالت ک نمیان خونت

خیلی خوبه مادرشوهرت برات احترام قائله 

مادر شوهر من فقط ب اون جاریم میگف بهم برخورد ب خودشم گفتم 

نمیرما اما ی دهن بگن چی میشه آخه هممونم توی یک خونه زندگی میکردیم البته الان خونمو جدا کردم

اینجا همه طرفدار مهمون نوازی مادرشوهرتن و اصلا نمیفهمن فضولی و حد و مرز شخصی مفهومش چیه

ببین عزیزم

محکم سر حرفت وایسا

مخالفتت آبکیه

یکبار برا همیشه سر حرفت وایسا

بعدش کم کم عادت میکنن پاشونو از زندگیت بکشن بیرون

تازه سه ساله عروسی کردی

از الان جلوی این رفتارای زننده رو نگیری،بعد بیس سال دور ازجون جنازت میمونه

گرگ  باش...       هیچی دیگه همین!       اصن به من چه؟!      مرغ  باش تخم بزار!!!! والا!😂    به پشم هایت بیاموز ، هر چیزی ارزش ریختن ندارد...