2777
2789
عنوان

نفرت از خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1226 بازدید | 92 پست
شایدم رعایت میکنن، به قول شما من تو مغز اونا نیستم! ولی میگم اگر به قول خودشون ما یه خانواده ایم پس ...

اگه بقیه عمه عمو ها رو هم بی بچه هاشون دعوت کردن.گله گزاریت بیجاست

اولا شوهر من تک فرزنده، به این ندن به کی بدن؟ بعدم نصف پول خونه رو شوهر خودم داده پس منتی نیست!

عجب! 

شما کلا طلبکاری

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا اگه بعضی وقتا شرایط نداری بری پیششون بگو حالم خوب نیست  یا کار دارم یا خوابم یا یه چیزی&n ...

آخه عزیزم یه شب نشینی یا مثلا یه مهمونی عصر دیگه چه خرجی داره! یه میوه و شیرینی و چای که بیشتر نیست

بعضی از دوستان میگن بهتر که نمیان ولی واقعا بعد از یه مدتی آدم احساس میکنه تو رو اصن نادیده گرفتن! ح ...

اره خیلی بده من۶ساله این مشکلو دارم....نرم پایین هم میگن ب مهمونمون بی احترامی کردی و یه دعوای بزرگ پیش میاد حالا بگم چرا اونا نمیان میگن تو کوچکتری آخه ۶سال باید کوچکتری بزرگتری رومن احترام بزارم😣

میشه با دلای مهربونتون برا مادر شدنم دعا کنید🥰  عالی بودن را برای خودمان همیشه تکرار کنیمتا عالی شویم. ما به هر‌ چه فکر می کنیم ،هرچه می گوییم و هر چه به زبان می آوریمهمان می شویم. پس همواره با خودت تکرار کنهمه چیز عالی است...🌷به ذهن و ضمیر خود عالی بودن را القاء کنید.ذهن ما چیزی را می سازد که می گوییم.افکار ما می تواند یک بیابان خشک رابه گلستانی تبدیل کند.آدم های سالم دنیایی از افکار عالی دارند وذهن خود را خوشحال و سالم نگه می دارند.برای همین همیشه سلامت، شاد ،خونسرد و مهربان هستند💐

اسی جان چرا الکی خودتون رو آزار میدین؟؟ 

اگر واقعا دوست داری بیان خونه ت

شما یه روز عصرونه ازشون دعوت کن

با مادرشوهرت بیان خونه ت دورهمی

از مادر شوهرت هم تشکر کن که واسه شون

مهمه که شما هم توو جمع شون باشی

ولی اگر کار داری یا معذبی عذرخواهی کن

سلام برسون و نرو پایین

بعدم بگو خوشحال میشدم بیام ولی واقعا نشد

و در چشم بقیه شما یک عروس خانوم

قابل احترام و فهمیده ای. 

اره خیلی بده من۶ساله این مشکلو دارم....نرم پایین هم میگن ب مهمونمون بی احترامی کردی و یه دعوای بزرگ ...

خانومی تا حالا شده به فامیل همسرتون

زنگ بزنید

حال شون رو بپرسید بگید دلم تنگ شده بود

با خودم گفتم ببینم اگر برنامه ای ندارید فلان روز دور هم باشیم؟؟ 

خانومی تا حالا شده به فامیل همسرتون  زنگ بزنید حال شون رو بپرسید بگید دلم تنگ شده بود با خود ...

باور کن من گفتم، بچه شون مریض میشه بهشون زنگ میزنم! یه موفقیتی به دست میارن زنگ میزنم تبریک میگم! اگه میشنوم خودشون مشکلی دارن سریع زنگ میزنم! اونبار زنگ زدم عموهاش رو واسه شام دعوت کردم هیچ کدوم نیومدن 

دقیقا، حرف دل منو انگار فقط شما درک میکنی! منم سه ساله هیچ‌کس خونم نیومده😔

خودشم نرم پایین خود عمه ها با صدای بلند ک من بشنوم میگن عروستون نیست یا از ماخوشش نمیاد برا همین پایین نمیاد ک آتیش بپا کنه خیلی اذیتم از این بابت خیلی بی درک و فهمن😔

میشه با دلای مهربونتون برا مادر شدنم دعا کنید🥰  عالی بودن را برای خودمان همیشه تکرار کنیمتا عالی شویم. ما به هر‌ چه فکر می کنیم ،هرچه می گوییم و هر چه به زبان می آوریمهمان می شویم. پس همواره با خودت تکرار کنهمه چیز عالی است...🌷به ذهن و ضمیر خود عالی بودن را القاء کنید.ذهن ما چیزی را می سازد که می گوییم.افکار ما می تواند یک بیابان خشک رابه گلستانی تبدیل کند.آدم های سالم دنیایی از افکار عالی دارند وذهن خود را خوشحال و سالم نگه می دارند.برای همین همیشه سلامت، شاد ،خونسرد و مهربان هستند💐
خانومی تا حالا شده به فامیل همسرتون  زنگ بزنید حال شون رو بپرسید بگید دلم تنگ شده بود با خود ...

اره عزیزم هر پنجشنبه خونه یکی از عمه ها یا عموهاشیم،خاله هاش دورن و هر دو روز یبار زنگ میزنمشون ،ولی بشکنه دستی ک نمک نداره به خدا بیشتر از خونواده خودم ب اینا محبت میکنم ولی اینا آدم نیستن‌...تو هر مجلسی کاراشونو میکنم مث چی ولی دریغ از ی تشکر خشک و خالی

خودشم نرم پایین خود عمه ها با صدای بلند ک من بشنوم میگن عروستون نیست یا از ماخوشش نمیاد برا همین پای ...

من باشم وقتی این حرفو زدن و صداشون و شنیدم میرم پایین میگم اره میخوام اتیش بپا کنم که خدارو شکر به پا شد لنگ اومدن منید؟ 

من باشم وقتی این حرفو زدن و صداشون و شنیدم میرم پایین میگم اره میخوام اتیش بپا کنم که خدارو شکر به پ ...

آخه اینو بگم ک آتیش میشن میوفتن ب جون من😔