2777
2789
عنوان

مامانایی که شیرخشک میدیدن

270 بازدید | 57 پست

دخترم چهار ماهشه و به پروتیین گاوی حساسه. وزنش کمه و میخوام شیرخشک بهش بدم گاهی. به خاطر این حساسیتش چه مارک شیرخشکی بهش بدم؟ممنون‌میشم راهنمایی کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیاز نیستar  باشه؟

شما نباید arبدی

باید پپتی بدی 

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰
نه شیرم خوبه فقط روزها اصلاااا شیرنمیخوره فقططط شب.نمیدونم چرا

ای ار مال رفلاکسه

شما ببلاک پپتی کامفورت بگیر

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰
میشه توضیح بدید چی هست

اره بر پایه شیر سویا هستش

نه شیر گاو

نه شیرم خوبه فقط روزها اصلاااا شیرنمیخوره فقططط شب.نمیدونم چرا

دختر من اینطوری بود . بهش شیر خشک ندادم . اطرافم زیاد دیدم که بچه ها بعد مدتی شیر مادر رو ترک میکنن.

بهش دو وعده در حد دو ق چایخوری آب سیب شیرین میدادم. و آب به .سیب اشتها رو زیاد میکنه و به هم چاق میکنه ، علاوه بر خاصیت های دیگه .

سویق کودک هم بدی خوبه .در حد یک ق چ با شیر خودت مخلوط کن .