2777
2789
عنوان

مامانایی که شیرخشک میدیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 57 پست
دختر من اینطوری بود . بهش شیر خشک ندادم . اطرافم زیاد دیدم که بچه ها بعد مدتی شیر مادر رو ترک میکنن. ...

چه نوع سویقی برای چهارماهه خوبه؟از کجا تهیه کنیم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پپتی نوعه شیرخشک هست یا مارکش؟اگه نوعشه لطفا یه برند خوبم معرفی کن

گفتم که عزیزم

ببلاک کامفورت

ببلاک مارکه کامفورت مدلشه

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰
برای ازدیاد شیر چی خوب هست؟

از کجا میدونی حساسه؟؟

دکتر‌گفته؟؟

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰
برای ازدیاد شیر چی خوب هست؟

سویق سنجد دو ق غذاخوری صبح ناشتا بدون آب و هر چیزی. نیم ساعت بعد میتونی آب یا خوراکی بخوری.

سویق با پودر متفاوته .بعد یک هفته معجزه میکنه.

خوردن شیره و ارده و آبگوشت و حلیم و... هم موثره

رازیانه و انیسون و زیره و سیاه دانه هم خوبه پودرش رو بخور .

عزیزم سلام وقتی پسرت فقط شبا شیر میخوره و روزا نمیخوره مشخصه رفلاکسیه. پس هر شیر خشکی که میخوای بدی ...

با این تفاسیر هم رفلاکس داره هم به پروتیین گاوی حساسه. حالا ای ار بدم یاپپتی؟!! 

چه نوع سویقی برای چهارماهه خوبه؟از کجا تهیه کنیم؟

از فروشگاه های طب اسلامی . @daroo100

این کانال رو دنبال کنید و داخل کانال سرچ کنید فایل پی دی افی داره که توش مراکز طب اسلامی معتبر رو معرفی کرده. 

من ۱۲ یا د۶ تومن تهیه اش میکنم . داخلش شکر سرخ یا نیشکر و سویق گندم و جو و سنجد و سویق نخود و عدس داره رنگش هم قهویه ایه .

خودتون هم شکر نیشکر طبیعی بخورید و خاکشیر . ان شاءالله به شیرتون رغبت پیدا میکنه .(اگه علت نخوردنش گرمی باشه.)

شاید داره دندون در میاره. اگه به مقدار گم سویق سنجد تنها بدید در حد یک ق چ یا کمتر راحت تر دندون در میاره.

با این تفاسیر هم رفلاکس داره هم به پروتیین گاوی حساسه. حالا ای ار بدم یاپپتی؟!! 

فکر میکنم این که به پروتئین گاوی حساسه هم یه بخشی از رفلاکسه

چون پسر منم دقیق اینجوری بود. تا موقعی که شیر میدادم هیچ مدل از لبنیاتو نباید استفاده میکردم و پسرمم فقط شبا شیر میخورد. در نهایت دکترش ببلاک ای آر داد

از فروشگاه های طب اسلامی . @daroo100 این کانال رو دنبال کنید و داخل کانال سرچ کنید فایل پی دی افی د ...

خداخیرتون بده چه اطلاعات خوبی. یعنی امکان داره به خاطر گرمی که میخورم شیرمو نمیخوره؟گاهی سیاه دانه استفاده میکنم