2777
2789
عنوان

از دست بچه م به حد مرگ عصبانی ام

| مشاهده متن کامل بحث + 893 بازدید | 53 پست

کرونا نبود اینا تو پارک و مهد و خونه اسباب بازی تخلیه میشدن

یه خونه مادربزرگی چیزی

شبکه پویام که لعنتی چرته چرت 

این کارتن های جم و دوست داره که ما ماهواره نداریم 

میرفتیم خونه مادرم قبل کرونا ۴ ساعت کارتن میدید 

بشکاف تو کشو کمد بود  خوب آخه یه خونه ۷۰ متری وسایل و کجا بذارم؟؟؟ نمی تونم کل زار و زندگی و ...

عزیزم خونه منم حدودا ۹۰ متره. بزرگ انچنانی نیست! من همممه چیز رو جمع کردم. همه چیز به معنای واقعی کلمه. حتی میز ناهارخوری! چون گوشه های تیز داشت و از اونایی که پلاستیکی اند و میچسبونیم به گدشه ها هم هر چی میگرفتم پسرم میکند! فرشای ابریشمیم رو جمع کردم، فرش ماشینی انداختم که نخوام نگران کثیف شدن و.. باشم. تمام وسیله های غیر ضروری و حتی یکم خطرناک انبار. گوشی هم بهش نمیدم هر جقدر هم که گریه کنه. گوشی مال شرایط خیلیخیلی خاصه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بشکاف تو کشو کمد بود  خوب آخه یه خونه ۷۰ متری وسایل و کجا بذارم؟؟؟ نمی تونم کل زار و زندگی و ...

برو خداتو شکر کن یدونس برامن دوتا ان شیربشیرباهم هماهنگ میکنن خرابکاری میکنن مثلا توزمستون بزرگه بخاری ازکنارمبل آورده جلوتر کوچکه کنترل کرده توجای دستی که روبخاریه کنترو گذاشته اونجا بعد من شب خوابیدنی بخاریو زیاد کردم دیدم بوی سوختگی پلاستیک میاد شوهرمم بلند شد برقارو روشن کردیم نگاه کردیم هنه جارو دیدم ازبخاریه گشتیم آخرش یه کنترل جزغاله شده پیداکردیم الآن چن ماهه کنترل نداریم

گرنباشد چیزکی مردم بازم زر میزنن😁😁😁😂😂😂😂من مادر دوجنگجو هستم فعلا همینو داشته باشید تا بعد.... خانم ها خیلی دوست دارم پیجمو دنبال کنید دوستام همه میخندن ومسخرم میکنن که تو فالوئرات کمه خواهشا اگه میشه پیج منو دنبال کنین خوشحال میشم paria76606 ممنون میشم دنبالم کنین😘😘😘
کرونا نبود اینا تو پارک و مهد و خونه اسباب بازی تخلیه میشدن یه خونه مادربزرگی چیزی شبکه پویام که ل ...

تازه تو خونه مادرت هست! من اینجا هیچچچچ کس رو ندارم! دارم رسما دو سال به دوسال از این کشور به اون کشور میرم. تا بیام دو تا دوست پیدا کنم جمع کن که رفتیم😅 

عزیزم خونه منم حدودا ۹۰ متره. بزرگ انچنانی نیست! من همممه چیز رو جمع کردم. همه چیز به معنای واقعی کل ...

بابا شما اوضاع مالی تون خوبه خدا رو شکر

من اصلا انباری ندارم 

خیلی از وسایل جهازم جمع کردم فروختم که خلوت باشه یعنی اون موقع تو ارزونی ۸ تومن چیز میز فروختم 

فرشامم ماشینیه و سالی ۵ بار میدم میشورن ریش ریش شدن قشنگ

اصلا نگم نگم نگم 

کارتن دانلود کن  یا از این شعرای کودکانه  بریز تو فلش بزن تی وی ببینه دختر من از 1سال ...

تب لت داره میندازتش کنار میاد سراغ گوشی من بدبخت

من دارم فشرده زبان میخونم شبا موزیک گوش میدم با گوشی من خوابم میبره برمیداره بلا سر گوشیه میاره صب بیدار میشم میبنم ۲ گیگ بازی دانلود کرده 

برو خداتو شکر کن یدونس برامن دوتا ان شیربشیرباهم هماهنگ میکنن خرابکاری میکنن مثلا توزمستون بزرگه بخا ...

دقیقا منم همچین بلایی سرم اومده دوتا کنترل سوزوندن.شونه ..خیلی چیزا توبخاریم انداختن سوختشوپیداکردیم

تـوقع فـهـم و شـعـورازبـعـضـیا مــثــل اینـــه کـــه پــرتغال بـــرداری دعــاکــنــی تـــوش مــوز باشــه...  همینقدر غیر ممکن ...
بابا شما اوضاع مالی تون خوبه خدا رو شکر من اصلا انباری ندارم  خیلی از وسایل جهازم جمع کردم فر ...

عزیزم. باور کن بیشتر مهم اینه که سخت نگیری. انباری نداری بذار خونه مامانت. اما فرش زیاد میشوی😅چه خبره دختر خوب! سخت نگیر. رفت و امدهاتو کمتر کن که راحت تر باشی. من یه علتی که راحتم اینه که رفت و امد تقریبا صفر!  مهمون هم که نیخوام دعوت کنم خیلی وقتا بیرون دعوت میکنم تو پارک و.. که باربیکیو کنیم. اینجوری دیگه نگران ظاهر خونه که خلوته و.. نیستی! این شبطنتا یکی دو سال دیگست. اعصاب خودتو خورد نکن. با نرمی و مهربونی بهش بگو. میدونم سخته اما باور کن خیلی اثر داره. من یه مدت عصبی شده بودم با پسرم تند برخورد میکردم سر اذیتاش واقعا اون هم بیشتر اذیت میکرد.الان که با زبون نرم باش حرف میزنم خیلی بهتر شده.