2777
2789
عنوان

از دست بچه م به حد مرگ عصبانی ام

| مشاهده متن کامل بحث + 893 بازدید | 53 پست
مشاوره کودک یه چیز طبیعیه

در اینک مشاوره کودک امری طبیعی ست شکی نیست

اما در بچه داری اگ بخوای بخاطر این مسائل بری پیش مشاور

هر روز باید 3 4 ساعت وقت بذاری و بری مرکز مشاوره

باید بچرو سرگرم کرد  کنترل کرد ...

مال من که اینقدر آزار میده دیروز از دستش تو آشپزخونه خوردم رمین همونجا نشستم نیم ساعت گریه کردم‌ امش ...

میفهمم چی میگی 

آب ریخته بود کف زمین آخر شب شب رفتم تو آشپزخونه تو تاریکی چنان کله پا شدم شوهرم که هیچ ساختمان و محله بیدار شدن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی بچه الان تو سنی هستش که درمورد محیطاطرافش کنجکاوه باید بیشتر حواستون بهش باشه تاخدای نکرده بخودش اسیب نزنه...گوشیتون رو دم دست نذارید...پازل بگیرید اسباب بازیهایی که مشغولش کنه خستش کنه...عزیزم عصبانیت و خشم لجباز ترش میکنه

اسمشو یادم نیست اینایی ک شماره دارن رو هم میچینن باید با تمرکز از بینشون دربیاریم چوبا رو . این کار ...

ن بابا این بچه ها فقط دنبال تخیله انرژین اصلا نمیشینن که  پسرمنم همینه هیچ کدوم بازی فکری انجام نمیده فقط بدو بدو سرک کشیدن تووسایل . الان شرایط کرونانمیزاره بچه بره بیرون بازی کنه ورز بره .عوضش ما توخونه حتا فوتبالم داریم یا خونه پدرشوهرم وبابام ک ویلاییه حیاط کلی تخلیه انرژی میشه

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره
میفهمم چی میگی  آب ریخته بود کف زمین آخر شب شب رفتم تو آشپزخونه تو تاریکی چنان کله پا شدم شوهر ...

منم دیروز عصر اینطوری شدم. یعنی فقط خدا رحم کرد لگنم نشکست یا سرم نخورد به پله وردی آشپزخونه.

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز
در اینک مشاوره کودک امری طبیعی ست شکی نیست اما در بچه داری اگ بخوای بخاطر این مسائل بری پیش مشاو ...

من اصلا واجد شرایط بچه داری نبودم

کاش یه کم شعور داشته باشیم نمب تونیم بچه نیاریم

خودم اولیش میدونستم حوصله بچه ندارم چرا آوردم؟!!!!

حرف مردم عصای دست لعنت به فقر فرهنگی 

پسرمن یکسالو پنج ماهشه کتریو کشید کتری قوری باهم افتاد یهوگفتم یاابوالفضل انگار یکی کتری وقوری هل داد اونور ازتو آشپزخونه ازروکانترش افتاد سمت هال هزار تیکه شد خودش آخم نگفت خندید فقط 

گرنباشد چیزکی مردم بازم زر میزنن😁😁😁😂😂😂😂من مادر دوجنگجو هستم فعلا همینو داشته باشید تا بعد.... خانم ها خیلی دوست دارم پیجمو دنبال کنید دوستام همه میخندن ومسخرم میکنن که تو فالوئرات کمه خواهشا اگه میشه پیج منو دنبال کنین خوشحال میشم paria76606 ممنون میشم دنبالم کنین😘😘😘

همه ی اینکارابرایه مدته،بذابچگیشوبکنه بعدچندسال حسرت این روزارونخوری،خونه ی من هرکی میادمیگه عجب صبری داری،

شلخته وکثیف نیست خونم،بچه هام میدونن حق دارن اسباب بازیاشونوهمه جای خونه ببرن ولی نبایداشغال بریزن خونه،خودم باشم یانه یه بستنی هم بخورن بایدزیراندازبندازن روش غذاوهوراکیشونوبخورن،مهمون میادفرتی اسباب بازیاروازپذیرایی جمع کنن،

ن بابا این بچه ها فقط دنبال تخیله انرژین اصلا نمیشینن که  پسرمنم همینه هیچ کدوم بازی فکری انجام ...

تخلیه انرژیشم باید انجام بشه 

برای تخلیه انرزی هم بهتره به سمت ورزش سوقش بدیم ولی اونی که من گفتم برای جلوگیری از خراب کردنه 

بچه که به خراب کردن عادت کنه خیلی بده 

اختیار دستش رو بعد یه مدت از دست میده یعنی خراب کردن دیگه دست خودش نیست عادت کرده 

برای جلوگیری از این موضوع چندتا راهش اوناییه ک گفتم

هرگاه خواستم بگویم دوستت دارم گفتم حالت چطور است ... و من تورا خیلی حالت چطور است...
من اصلا واجد شرایط بچه داری نبودم کاش یه کم شعور داشته باشیم نمب تونیم بچه نیاریم خودم اولیش میدون ...

باهاش بازی کن 

منم ی دختر 3 و نیم ساله دارم

همش باید سرگرمش کنم وگرنه خرابکاری میکنه

کتاب نقاشی براش بخر 2تایی رنگ کنید باهم بعدا کمکم خودتو بکش کنار تا تنهایی  کار کنه

بچه داری واقعا سخته

بیخود از دست بچه عصبانی میشی عزیزم.‌اسمش روشه بچه! شما نباید چیزی دم دستش بذاری! اخه چرخ خیاطی باید جایی باشه مه دست بچه بش برسه؟!! مبلات هیچ نمیگی اگه توی دستش میرفت سوزنی جیزی یا همون بشکاف چی میشد؟! باید حواست به بچه باشه! پسر منم یه ثانیه ازش غافل بشم فاجعه به بار میاره. همه بچه ها همین اند.

من اصلا واجد شرایط بچه داری نبودم کاش یه کم شعور داشته باشیم نمب تونیم بچه نیاریم خودم اولیش میدون ...

ناشکری نکن صبر داشته باشه بچه شیطونی بچه ارثیه لابد خودتون بچگی شیطون بودید اگه همش دعواش کنی بدتر لج میکنه باهاش بازی کن تشویقش کن سرگرمش کن باور کن میخات جلب توجه بکنه بزرگتر که بشه عاقلترمیشه باهاش راه بیا همینکه سالمه واقعا جای شکرش باقیه

كسى باش كه وقتى مردم تو را ميبينند بگويند هنوز دنيا امن و امانه 

نه من خدایی حوصله بچه رو دارم ولی بچه نرمال نه این. پسر من واقعا عین تخم جن میمونه یعنی به خدا یه ذره آزامش نداریم از دستش. همین ساعت ۱ و نیم باباش خوابش برد همچین با ماشین کوبید تو سرش بدبخت به متر پرید از سردرد ناله میکرد. خوب نیستم باهاش ولی دلم سوخت به خدا. اصلا آرامش نداره. الانم نیم ساعته تازه خوابیده

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز
بیخود از دست بچه عصبانی میشی عزیزم.‌اسمش روشه بچه! شما نباید چیزی دم دستش بذاری! اخه چرخ خیاطی باید ...

بشکاف تو کشو کمد بود 

خوب آخه یه خونه ۷۰ متری وسایل و کجا بذارم؟؟؟

نمی تونم کل زار و زندگی و تو ارتفاع بذارم 

تخلیه انرژیشم باید انجام بشه  برای تخلیه انرزی هم بهتره به سمت ورزش سوقش بدیم ولی اونی که من گ ...

والا جانم منم همین فکر میکردن از چند مشاور پرسیدم گفتن تا ۶سال ولش کن تا حساس بشی و فقط ی سری چیزاروبدی دستش بدتر حریص میشه ک همه چی رو در نبودت نابود کنه اما اگه زیاد کاری ب خراب کاری هاش نداشته باشی وسعی کنی با ورزش وبازی تحرکی تخلیه کنی انرژیشو کمتر سمت وسایل میره من بچه کوچیکم دارم خیلی دیگه ولش کرده بودم الان چون همه جارو بهم ریخته کل خونه رو بهتر از من بلده بلخره میشینه شاید باورتون نشه ۱۶ماهشه کتاب دستش میگیره چون دیگه چیزی برا ترکوندن نمونده 

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره