2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین نظربدین

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 40 پست

مشکیش خوشمل تره

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید چون ی مدلِ دیگ دلتو برده😂❤️

نه حس میکنم زیادی بلنده بعد آستینش سه ربع من چون دخترمو هم بغل میکنم تا زیر بغلم میره بالا نمیدونم یه موقع هایی زیرش ساق بپوشم بی کلاس نیست؟

ب نظرم ی جوریه ساق گذاشتن زیرش... مانتوی بلند اگ اذیتت میکنه؟؟ 

نه اتفاقا سلیقه م بیشتر به مانتوهای بلنده ولی این دیگه تا روی کفشم میاد حالا شایدم دادم یه ۳یا ۴ سانت کوتاهش کنن

نه اتفاقا سلیقه م بیشتر به مانتوهای بلنده ولی این دیگه تا روی کفشم میاد حالا شایدم دادم یه ۳یا ۴ سان ...

اینو نگه دار شیکه ولی اگ استین برات مهمه ی سبک مانتو عکسشو میفرسم ازین سبکا بگیر