2777
2789

همه مثل هم نیستن

بعضیا اولی سخت و دومی اسون

بعضیا برعکس

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من که خیلی خیلی راحتتر از اولی بود هیچ کاریم نکردم ۹ماهم استراحت بودم ماه آخرم خوردبه کرونا هیجا نمیرفتم فقط گاهی توخونه پیاده روی میکردم

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
برای من که خیلی خیلی راحتتر از اولی بود هیچ کاریم نکردم ۹ماهم استراحت بودم ماه آخرم خوردبه کرونا هیج ...

خداکنه منم خیلی میترسم استرسشم دارم خداکنه راحت زایمان کنم

برای من که خیلی خیلی راحتتر از اولی بود هیچ کاریم نکردم ۹ماهم استراحت بودم ماه آخرم خوردبه کرونا هیج ...

خداروشکر

از زمانی که دردتون شروع شد تا زایمانتون چقد طود کشید؟

😰😰😰 از زایمان طبیعی واقعا وحشت دارم ... ۴ بار سزارین شدم سر یکیش ک کااامل درد رو کشیدم بعد کیسه آب پاره شد بعد رفتم بیمارستان گفتن اورژانسی سزارین چون بچه کم کم وارد کانال زایمان میشه دردهاتو کامل رد کردی🤕🤕

با نظرم مخالفی باش ، ولی بی احترامی نکن   در ضمن وقتی مخالفی و ب خونم تشنه ایی و پر از عقده ایی ریپ نزن .... اوکی؟؟  

ولی شما ک تحربه کردی نترس ایشالله ب سلامتی میاد بغلت

با نظرم مخالفی باش ، ولی بی احترامی نکن   در ضمن وقتی مخالفی و ب خونم تشنه ایی و پر از عقده ایی ریپ نزن .... اوکی؟؟  
خداکنه منم خیلی میترسم استرسشم دارم خداکنه راحت زایمان کنم

منم میترسیدم سوره انشقاق و مریم وخیلی میخوندم آرامش میداد بهم وازخدا میخواستم زایمانمو برام آسون کنه امیدوارم شماهم زایمان خوبی داشته باشی

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
خداروشکر از زمانی که دردتون شروع شد تا زایمانتون چقد طود کشید؟

دوساعت

ب امیدخدا دعا کنیدبرام لطفا❤

محتاحیم ب دعا مامان خانوم گل😊😊 

سر اولی خیلی اذیت شدید؟ اولی پسر بود یادختر؟

اره پسربود خیلی خیلی اذیت شدم بااینکه خیلی حرکت داشتم وهمه کارامو خودم میکردم پیاده روی هم داشتم ولی سر۴۰ هفته کیسه ابم پاره شد چهارصبح بستری شدم از ۱۱دردام شدید شد تا ۶ونیم عصر زایمان کردم