2777
2789

حتما با اجازه دکترت کلاسهای ورزش بارداری که تو بیمارستانای مختلف هست رو برید خیلی کمک میکنه تغذیه مناسب داشته باش بچه زیادی وزن نگیره یعنی قندتون کنترل کنید نکه نه که غذا کم بخوری.

بعدشم چند وقته از زایمان اولتون میگذره؟اگه کم تر از دو یا سه ساله که زایمانتون واقعا راحت تره ولی اگه هفت هشت سالی گذشته بازم به قبلی دردش نمیرسه و بازم بهتره از قبلیه ولی خب انتظار بی دردم نباید داشته باشی

اره پسربود خیلی خیلی اذیت شدم بااینکه خیلی حرکت داشتم وهمه کارامو خودم میکردم پیاده روی هم داشتم ولی ...

انشاالله این سری زایمان راحتی دارید

منم ۴۱ هفته و۴ روز بودم

ساعت ۱۰ اینا دردام شروع شد اما ساعت ۱ شدید شد ساعت هفتو ده دیقه زایمان کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچم ۲۰روزه زایمان کردم بچه دومم طبیعی اوردم خداروشکر

اول اینکه نشین پایه حرفای دیگران که زایمانتون چطوری بوده استرس زیادتر میکنه دوم اینکه ورزش رقص نیم ساعت پیاده روی توخونه انجام میدادم نیم ساعت بعدی رقص اسکات حرکت پروانه ماه ۹خاکشیر فراوون من ۴۵ دقیقه درد زیاد کشیدم بدون آمپور فشار معاینه هیچی مستقیم تخت زایمان

حتما با اجازه دکترت کلاسهای ورزش بارداری که تو بیمارستانای مختلف هست رو برید خیلی کمک میکنه تغذیه من ...

اتفاقا حرفای شمارو تو کلاسایی که من رفتم میزدن من کلاسای ورزشی رو از هفته ۳۶یا۳۷ مرتب میرفتم

انشاالله این سری زایمان راحتی دارید منم ۴۱ هفته و۴ روز بودم ساعت ۱۰ اینا دردام شروع شد اما ساعت ۱ ...

ای جانم پس توهم زیاد درد کشیدی ..خدکنه دعا کن برام❤

من بچم ۲۰روزه زایمان کردم بچه دومم طبیعی اوردم خداروشکر اول اینکه نشین پایه حرفای دیگران که زایمانت ...

منم اسکات میرم بایدپیاده روی هم شروع کنم خداکنه منم مثل شما باشم

حتما با اجازه دکترت کلاسهای ورزش بارداری که تو بیمارستانای مختلف هست رو برید خیلی کمک میکنه تغذیه من ...

عزیزم میخواستم برم ولی الان ۳۷ هفته ام ..تاالان که استراحت مطلق بودم تازه دکترم این هفته اجازه پیاده روی داد..بااین وضع کروناهم واقعا ازکلاسا میترسم الان توخونه دارم اسکات و نرمش میرم ..پسرمم اان ۴ سالشه اونم نمیتونم ببرم وبیارم

اتفاقا حرفای شمارو تو کلاسایی که من رفتم میزدن من کلاسای ورزشی رو از هفته ۳۶یا۳۷ مرتب میرفتم

خواهرم باردار بود کلاسارو میرفت میومد به من میگفت ،منم همشو حفظ کردم خودم باردار شدم اجرا کنم😅

منم اسکات میرم بایدپیاده روی هم شروع کنم خداکنه منم مثل شما باشم

انشالا هستی پیاده روی زود شروع کن عزیزم هرروز به خودت بگو من زایمان راحتی رو تجربه میکنم بهتراز اولی حتما این تو ذهنت بیار مثلا من ورزش میکنم چون میخوام .....

عزیزم میخواستم برم ولی الان ۳۷ هفته ام ..تاالان که استراحت مطلق بودم تازه دکترم این هفته اجازه پیاده ...

دقیقا شرایط من داری منم پسرم ۴سالش این یکیم پسره ولی ماشالا درشتم بودا ولی خوب بود خداروشکر

اسی جان سلام. منم مثل شما بودم بعد از زایمان اولم که طبیعی بود برای دومی که فاصله اش با اولی ۲ سال بود خیلی می ترسیدم چون دردای اولی را تجربه کرده بودم می گفتم دیگه برا دومی جون سالم به در نمی برم ولی به لطف خدا خیلی بهتر از اولی بودم منتها دکتر دیر رسید ۱ ساعت الکی درد کشیدم وگرنه از شروع دردام تا زایمان حدود ۲ساعت طول کشید. به محض رسیدن دکتر ۱دقیقه بعد بچه دنیا اومد....

عزیزم میخواستم برم ولی الان ۳۷ هفته ام ..تاالان که استراحت مطلق بودم تازه دکترم این هفته اجازه پیاده ...

پس استرس نداشته باش ،زیاد از قبلی نگذشته فک کنم راحت باشه زایمانتون چون زن عموم میگفت بعد زایمان دوم دکتر بهش گفته دیدی زایمان دوم چقدر بهتر از اولی بود حالا سومی بیار که دیگه سر سومی  اصلا متوجه درد نمیشی

یه چیز دیگه از ماما خصوصی قافل نشو دکترتون ماما همراه داره؟ اگه نداره حتما خودتون یه ماما خصوصی بگیرید که از لحظه اول تا اخر درد همراهی و کمک کنه تمام تکنیک های تنفس اینارو ادم موقع درد یادش میره ولی اونا هی به ادم میگن چیکار کن چیکار نکن که درد کم بشه و ماساژ و ورزش هم موقع زایمان میدن که زایمانت سریع تر پیش بره،ماماهای خود بیمارستان فقط چن دیقه یه بار میان معاینه میکنن که ببینن چقدر پیشرفت کردی فقط اذیت میکنن ولی مامای خصوصی خیلی خوبه اذیت نمیکنه کمک میکنه