2777
2789

خونه ی پدر بزرگم و مادربزرگم نه کولر داره نه پنکه

خودشونم پولی ندارن که بخرن

عموم ولی خیلی پولداره

اون روز عموم داشت بهم میگفت دوست داره که برای خونه ی پدریشون ( یعنی خونه ی پدر بزرگم و مادربزرگم ) کولر یا حداقل پنکه بخره یا مثلا پولشو بده بخرن

ولی میگه زنش یعنی زن عموم بفهمه رابطمون رو خراب میکنه

عموم عذاب وجدان داره که نمیتونه کاری برای خانوادش بکنه

دلم سوخت واسه عموم

خوب بخره شما هم هم راز نگه دار باشین

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمک کردن به کسی که محتاجه وظیفه انسانیه

همون زن عموی بی وجدان خونواده خودش هرکار و کمکی لازم داشته باشن دریغ نمیکنه 

همسری که بخاطر کمک به والدین بخواد رابطه رو خراب کنه همون بهتر که گورش رو گم کنه 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان) 

بله 

من از دفتر مرجعم پرسیدم اگه پولی رو بعنوان کمک خرج به مامانم بدم میشه ثلث بابا خدابیامرزم حساب کنم گفت نه ، شما داری وظیفه ی فرزندی رو به جا میاری و خیرات ثلث رو باید طور دیگری خرج کنی 

یعنی میخوام بگم این یه وظیفه اس که به پدر و مادرمون که وضع مالی خوبی ندارن کمک کنیم

برای هم خیر بخواهیم ،،،،،،،جانم فدای ایران 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

من به کسی نگفتماینجا هم کاملا ناشناسه بخاطر همین گفتم

منظورم زن‌ عمو و فامیل بود 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

زن عموت عجب...

وظیفه زمانی بهش گفته میشه که فرزند دستش به دهنش میرسه و پدر مادر پول ندارن مثل وضعیت الان عموی شما حالا اینا به کنار میتونید از عموت پولش رو بگیرید اگر خودتون ندارید و خودتون برید بخرید بعدم بگید خودتون خریدید هیچ نیازی نیست مسئله به این سادگی رو به گوش زن عموی نکبتتون برسه

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕