2777
2789
عنوان

خانما کمک لطفا...

59 بازدید | 5 پست

عزیزانم سلام یه سوال داشتم خدمتتون 

موضوع ازاین قراره که من علاوه برآشپزخونه مطبخ هم دارم حالا هم برای اشپزخونه گازرومیزی گرفتم هم برای مطبخ حالا رفتم هود بخرم برای مطبخ هود توکارگرفتم بعد برای اشپزخونه نمیدونم بخریم یانه چون که فقط قراره تواشپزخونه چایی درست کنم غذا دوست ندارم درست کنم چون کابینتا چرب میشن حالا به نظرشما بگیرم یانه چون کابینت های اشپزخونمم کمن 

باید بگیری دیگه

ممکنه یوقت‌چیزی بخوای درست کنی

شوهر نی نی سایتی کیست؟به مردی گفته می شود که تا قبل از ازدواج مادرش رو بندرت می بیند و ارزشی برای حرفها و راهنمایهایش قائل نیست اما به یکباره بعد از ازدواج دوست دارد مادرش را هر روز ببیند و حرف،حرف او باشد‌ ،خواهرش را که تا قبل ازدواج اغلب اوقات با او در ستیز بود حالا دیگر او را مانند قدیسه ی می پرستد .گفته شده این موجود علاقه عجیبی به پسردار شدن دارد بطوری که محمدرضا پهلوی،علی دایی..آنقدر مانند او دنبال جانشین نیستند.تا کشفیات بعد بدرود .شما هم چیزی بولدی از شوهرای نی نی سایت توجهتون رو جلب کرد بگید تا اضاف کنم😂دوستان ازم خواستن که شورت قرمززز رو هم اضافه کنم😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.