2777
2789
عنوان

تاحالا توجه کردین هر خوانواده ای کلمات اشتباهه مخصوص به خودش رو داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1014 بازدید | 106 پست

شوهرم به قابلمه میگه قِزقان

شوهرخواهرم به ریختن میگه چوکوندن😂

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر شوهرم به pvcمیگه  bbc 

به ماسک به ماکس 

به طی میگه طل

به عطسه میگه عکسه 

خدایی خیلی کلماتو اشتباه میگه😂

خون می چکد از دیده درین کنج صبوری                                               این صبر که من می کنم افشردن جان است
درو ببند  ما میگیم درو ببست و من تازگی اینو فهمیدم ک ببست کلمه اشتباهیه🤣🤣🤣

اخی یاد خدا بیامرز مادر بزرگم افتادم میخواست بگه در رو ببند میگفت درو بگیر 

ک اولینبار ب همسرم گفت اونم رفت در رو نگه داشت ب من نگاه میکرد ک باید چیکار کنه 😅😅😅😅😅

اگه چند ساله منتظری بدون تنها نیستی منم مثل خودت سالها برای داشتنش دعا کردم و تو ناب ترین زمان ک اصلا فکرشو نمیکردم خدا دامنم رو سبز کرد ک هر روز هزاران بار شاکرم و برای شما دوست عزیزم ک در آرزوی داشتن اولاد هستی دعا میکنم ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

بابام به تلکابین میگه تنکابن. 😅

مادر همسرم به تمیز میگه تمیس😅

خودم زبونم نمیچرخه به دیجیتال میگم جیجیتال😅دانشگاه که بودیم من رشته م نرم افزار بود، یک بار از رو متنی میخوندم. هر بار میگفتم جیجیتال کل کلاس غش میکردن😂

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
من همین امروز از یه پست فهمیدم‌تاب تاب عباسی که میگفتیم غلطه و تاب تاب هم بازیه😂

واقعاااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟😨😨😨😨

😍 انشالله😍انشالله😍انشالله😍 00/11/22 تاریخ بهم رسیدن مونه

نداریم .ولی بابام اصرااااااار داره که به قفل بگه قلف 

شوهرمم اصرار داره به سوراخ بگه سولاخ 

درحالیکه هردوشون میدونن اشتباه میگن

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍