2777
2789
عنوان

همکارم ...

104 بازدید | 31 پست
من با یک خانمی تو یه اتاق هستیم. این خانم از اول صبح که وارد اتاق میشه تلفنهاش شروع میشه . اونم با صدای بلند. اول صبح به شوهرش زنگ میزنه . یا ادامه دعواهای صبح و دیشبشون میده و یا درباره یک وام جدید صحبت میکنه. انگار اینا دیشب با هم نبودن و فرصت نداشتن راجع به برنامه هاشون صحبت کنند. بعد با ایمو با خواهرهاشو دخترعموهاش صحبت میکنه بعد به بانک زنگ میزنه بعد.... همینطور ادامه داره. صداش هم خیلی بلنده. اعصابمو به هم میریزه.
دلم رو فقط با یاد خدا آروم میکنم.
مثلا یه روز حالش خوش نبود و کمی آروم بود. خواهرزادم زنک زده بهم میگه چرا صدای همکارت نمیاد . گفتم حالش خوب نیست . اینقدر ضایع صداش بلنده و همینطور پر حرف که خواهر زدام که از یک شهر دیگه گاهی باهام تماس میگیره شناختش.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که راه حلی،به ذهنم نمیرسه ولی موقعیت بدیه....اتاقای دیگه شاکی نیستن؟
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
روزی هم که من نباشم میاد پشت میزم. من اصلا چندشم میشه برم پشت میز یکی دیگه بشینم. فرداش که میام میبینم رو تقویم رومیزیم چیزی نوشته . چکار کنم باهاش؟
معروفه به صدا بلندی. صبح که وارد اداره میشه از همون در ورودی شروع به صحبت میکنه. ولی تو اتاقای دیگه نیست که. این منم که هر روز باید به اجبار وارد حریم خصوصیش شم.
اتاقتو عوض کن....برو با رییس صحبت کن بگو جاتو عوض کنه
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
کارهاش برام چندش آوره. خدا منوببخشه. ولی خوب من شخصا خیلی رعایت میکنم. این خانم صبح میاد . چادرش لک داره. میره آب میزنه . میندازه رو چوب لباسی که مشترکا استفاده میکنیم. اصلا هم دقت نمیکنه یه جوری بندازه که به چادر من نخوره.
ببخشید ولی شما میتونید این کار ایشون رو گزارش بدید. چون محل کار کردن اسمش روش هست . چون یکی از کارمندای من این کارو انجام بده در جا اخراج
مشاوره رایگان 09308665973 همه روزه از ساعت 9 صبح تا یازده شب به ما بپیوندید bazaakir@ در فروشگاه لوازم ارایشی و بهداشتی بزک  دارای نماد اعتماد از وزارت صنعت و معدن و وزارت ارشاد اسلامی