2777
2789
عنوان

مهمونی یکروز دوروز نه ده روز

1711 بازدید | 98 پست

سلام دوستان.ما چند وقت پیش از شهرستان مهمون داشتیم یک خانواده ۵ نفره. حالا به نظرتون چند روز موندن؟؟

بله ده روز😖 دیگه هیچی نداشتیم بپزیم براشون.برنج و گوشت و روغن هر چی تو خونه بود تمام شد.چند روز ماکارونی پختیم بچه هاش نمیخودن.دخترش ۹ سالش بود میگفت اه مامان چقدر ماکارونی بخورم.حالا خودشونم هیچی نمیخریدن برای خونه .یک شب غذای نونی دادیم بهشون‌بعدش رفتن پیتزا فروشی🤔🤔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما ک روز اول و دوم تحویل میگیربم. بدون خیلیی می‌مونن یه مدت میشن اعضای خونم هرچی بپزم بایدبخورن. 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

اگه بگم بیشعورن بدت نمیاد😐

اگر عشق در زندگی ات باشد...جای خالی خیلی چیزها برایت پُر میشود...اما اگر عشق نباشد...مهم نیست در زندگی ات چه چیزهایی داشته باشی...هرچه داشته باشی باز هم چیزی کم داری...

بعد سه روز دیگه غذای عادی میدادین املت و نون پنیرو آشو اینا

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.