2777
2789
عنوان

تربیت بچه

36 بازدید | 6 پست

سلام خسته نباشید. دخترای من سنشون ۴ و ۶سالشه خیلی باهم خوبن. در کل پشت هم هستن. با بقیه دخترا و دوستاشون هم خوب بازی میکنن. دخترعمشون هم۴سالشه هرازگاهی میادخونمون باهاشون بازی میکنه. هیلی هم همدیگرو دوست دلرن.هر دفه هم این میاد بعد چنددقیقع دخترای من دعوا میکنن. دختر کوچیکم گریه میکنه میگه این دونفرمنو بازی نمیدن.میزننش. از هفته قبل سعی کردم دقت کنم ببینم چرااینا دعواشون میشه. دخترعمشون ب دختر بزرگم میگه با خواهرت بازی نکن. وسایلاتو ازش بگیر و... اصلا فکر نمیکردم یه بچه چهارساله اینطور باشه. قشنگ دخترای منو ب جون هم میندازه و وقتی میره ایناباهم خوب میشن. یکی دوبار بهش گفتم اینارو دعوا ننداز گفته باشه. ولی رفته یه اتاق دیگه بازکارشو کرده. دختربزرگم چون دوسش داره ب حرفش گوش میده. درضمن دخترعمشون تنهاس و خیلی خواهر دوس داره.یه کوچولو ب دختر کوچیکم حسادت میکنه.راه حلی سراغ دارید برای این بچه ها

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشینم نگاشون میکنم دیگه😂یه لحظه سرم گرم میشه دعواشون میشع

والا حقیقتا من اعصاب بچه ندارم😂

دختر عمه اینجوری کنه برمیدارم یه جوری میزنمش🥴

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌷تیکر کنکورمه🌷

والا حقیقتا من اعصاب بچه ندارم😂دختر عمه اینجوری کنه برمیدارم یه جوری میزنمش🥴

تنهاس بنده خدا.مدام خونه ی ما هست .چون با کوچیکه هم سن هست.بهش حسادت میکنه.خواهرشوهرم اونطور که ما میرسیم ب بچه ها اونطور نیس.اینم هم خواهر میخواد هم لوازم اینارو میبینه میخواد.هم دخترمو ب مهد میفرستم اینو نمیزارن بره.کلا حسادت میکنه.خیلی هم همدیگرو دوس دارن ولی باز قاطی میکنه

تنهاس بنده خدا.مدام خونه ی ما هست .چون با کوچیکه هم سن هست.بهش حسادت میکنه.خواهرشوهرم اونطور که ما م ...

گناه داره ولی دختر کوچیکتم اینجوری گناه داره خب

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌷تیکر کنکورمه🌷