2777
2789
عنوان

مهمونی یکروز دوروز نه ده روز

| مشاهده متن کامل بحث + 1711 بازدید | 98 پست
بدم میاد از مادری که بچه اش بفرسته خونه کسی چطوررتحمل میکنن واقعا مادرشوهرت واقعا زن بی خیالی هست که ...

دوتاشون که خونه‌ من بزرگ شدن این یکی هم میفرسته ولی این سری دیگه کوتاه نمیام باشوهرم جنگ راه انداختم انگار من مهماندارم 

الهی....گاهی....نگاهی(همه زندگیم دخترام)

ما خودمون عید سال 98 رفتیم خونه دختر خاله مون که بندرعباس هست ( خودش و دوتا بچه اش هستن از شوهرش جدا شده) شب موقع خواب رسیدیم اما به عالمه میوه و شیرینی خریدیم و عیدی به بچه هاش دادیم، قرار بود بریم قشم پسر خاله مون هم باهامون بود بعد صبح که بلند شدیم گفتیم قبل نهار حرکت میکنیم که نخواد غذا درست کنه ولی نشد اما گفتیم غذای ساده درست کنه بعد عصر رفتیم سمت قشم سه روز که اونجا بودیم کامل هزینه سفرشون رو خودمون دادیم بعد برگشتنی هم خودمون دوباره خرید کردیم و شامش هم رفتیم بیرون که خودمون خرید کنیم خرج بابا سنگینه آدما تو خرج شکم خودشون موندن

گروه پائیزی بامداد خمار ، وزن فعلی 87 ، وزن هدف 63   گروه بنفش ، من به هدفم میرسم ، پس پیش به سوی هدفم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من سال اول زندگیم شمال بودم کلااونجابیم دیگه تواون یسال پسرخاله های شوهرم وزن وبچشون درهفته بعدعروسی ...

گل گفتی که بعضیا بی وجودن ،من یکی از جاریهام تازه عروسی کرده بود تازه یعنی یکسال همش مادرشوهرم از عمه های شوهرم گله میگرد که کسی نرفته خونه پسرش وسر بزنه تا یبار یکی از عمه ها باشوهرش رفتن خونشون مارو هم دعوت کردن حالا بگو چی بهشون داد آبگوشت .....

خودشون از آبگوشت بیزارن برن جایی کسی آبگوشت درست کنه پیف پیف میکنن نمیخورن .

بعداز چند سال هنوز اخلاقشون تغییر نکرده میرن جایی دو سه روز میمونن سال به سال به کسی شام نمیدن

وااای چقدر پررو هستن خجالت نمیکشن تو این وضع گرونی این همه مدت خونه شما موندن دیگه غذا درست نکن پرروها برن خونشون چه رویی دارن مردم

یه پرسپولیسی دو آتیشه ۹۹/۹/۹مشکل گرفتاری عشقم حل شد ماشینشم دادن  مشکل زمینمونم به امید خدا حل شد مامانم خوب شد منم عملهای که لازمه انجام دادم خونمونو عوض کردیم رفتیم همونجای که مامانم من و عشقم دوست داریم خونه جدید خریدیم ❤حواسم به توئه هوا سمت توئه هوا سمتیه که برسم به توئه❤                                                                          💗تو مرا جان و جهانی💗                          💖تا ابد با من باش💖                                               💘دوستت دارم و هیچ چیز جز این ندارم💘             💕 با تو در نهایتم من💕                                        💝 عاشقتم عشقم عشق منی عشقم جون منی جونم💝        
دوتاشون که خونه‌ من بزرگ شدن این یکی هم میفرسته ولی این سری دیگه کوتاه نمیام باشوهرم جنگ راه انداختم ...

عزیزم مقصر شوهرت هست مگه تو ببخشید حمال هستی هرکی زاییده خودش هم نگه داره حالا فردا بخوای یک روز بری خونه همون برادرشوهرت زنش میگه مگه من نوکرم شوهرش میگه زن ام کار داره دیدم میگم

عزیزم مقصر شوهرت هست مگه تو ببخشید حمال هستی هرکی زاییده خودش هم نگه داره حالا فردا بخوای یک روز بری ...

دقیقا الان اون یکیا که زن گرفتن اصلا مارو حساب نمیکنن ...هعی دیگه من یه آدم بی اعصاب شدم 

الهی....گاهی....نگاهی(همه زندگیم دخترام)
من سال اول زندگیم شمال بودم کلااونجابیم دیگه تواون یسال پسرخاله های شوهرم وزن وبچشون درهفته بعدعروسی ...

فامیلای مام دقیقا همین شکلی ان

ما مرکز استانیم اونا شهرستان

فقط وقتی کار دارن سر و کله‌شون پیدا میشه 

من چقدر حرص میخورم هی به مامانم میگم مثه خودشون باهاشون رفتار کن انقدر باهاشون گرم برخورد نکن اینا لیاقتشو ندارن