2777
2789
عنوان

کسلی در بارداری

194 بازدید | 32 پست

سلام خانمها من تقریبا هفته 5 ام و خیلی کسلم در حدی ک دوست دارم همش بخوابم قرصی چیزی هست ک بخورم از این کسلی در بیام؟! 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااای منم ۶هفته ام همش تنبل وکسلم حالم داره ازاین حالت بهم میخوره

خیلی بده 😔 اصلا حوصله ندارم خودم جمع کنم 😞

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

عزیزم شما گرمی بخور درست میشی سردی بدنت زیاد

مرسی امتحان می کنم ☺️

منکه کلا استراحتم الان نزدیک۳ماهه ازخونه نرفتم بیرون فقط تادکترم میرم وبرمیگردم

آنقدر استراحت کردم کمرم در گرفته از خواب تمام بدنم خشک شده 😔

آنقدر استراحت کردم کمرم در گرفته از خواب تمام بدنم خشک شده 😔

اولشه بخاطر همونه منم تا ۱۲ هفتگی کسل بودم همش خسته بودم دراز میکشیدم خیلی بد بود ولی بعدش خوب شدم توام این چند هفته رو رد کنی خوب میشی

خداجونم مواظب نی نی تو دلیم باش 
اولشه بخاطر همونه منم تا ۱۲ هفتگی کسل بودم همش خسته بودم دراز میکشیدم خیلی بد بود ولی بعدش خوب شدم ت ...

عه خداکنه درست بشه چون خونه ام رفته رو هوا 🥴😁یکی بیاد آبروم میره 

بخدا نمیتونم ظرفاروبشورم خونه رومرتب کنم تاکارمیکنم تپش قلب میگیرم سرگیجه بی حال دوست دارم درازبکشم

منم همینم ظرفا رو بزور میشورم 😁یکی بیاد خونه ام آبروم میره 

مرسی امتحان می کنم ☺️

نه عزیزم گرمی زیاد نخوری خدای نکرده باعث سقط میشه...اوایل بارداری همینجوریه طبیعیه که همش آدم خوابش میاد چون اتفاقات پیچیده و مهمی داره تو بدنت میفته و نیاز به استراحت داری...از ماه چهارم به بعد کم کم انرژیت برمی گرده..الان بیشتر به خودت برس و استراحت کن