2777
2789
عنوان

خانومایی که صدا ندارید

203 بازدید | 19 پست

تحت شکنجه هستید

بهتون زور میگن

سکوت میکنید

محدودتون میکنن

شما صدا ندارید و با این کارتون یعنی سکوت طرف مقابلتون پر رو تر میشه،شما دیده نمیشید،خودتون،نیازهاتون،چون اصلا پیغامی ندارید.شما بزرگترین ظلم رو به خودتون میکنید.

من عاشقت شدم.یه عشق زمینی .عشق ادمیزاد به ادمیزاد.

راه حل؟

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم مثل شما بودم

ارومترین و بساز ترین موجودی که میتونید تصور کنید

مشاور بمن گفت که تو اولویت کسی نیستی چون صدایی نداری،خواسته ای نداری

همه ازت فقط انتظار سکوت دارن چون چیزی غیر از این از تو انتظار نمیره

تو تاپیکای قبلیم هست که همسرم نهایت سواستفاده رو کرد از این اخلاقم،و وقتی من به خودم اومدم و تغییر کردم بالاخره منو دیدو تازه فهمید منم هستم.

صدامون دربیاد میگن سلیطه این دور دور سیاستمدرارا وزبون بازا و مظلوم نماهاست خواهر من

همون سلیطه ها عزیزم

البته اینم راه و روش خودش رو داره

بقول مشاور مردا عاشق اینن که خودشون رو نشون بدن

وقتی شما درخواستی ندارین،زحمتی ندارید،صدایی ندارید شما رو نادیده میگیرن و میرن دنبال اونایی که این خصوصیات رو دارن

همون سلیطه ها عزیزم البته اینم راه و روش خودش رو داره بقول مشاور مردا عاشق اینن که خودشون رو نشون ...

😐من مجردم والا پدرم هیچوقت نداشته و نمیتونه

انجام بده هم اینقدر غر میزنه و تحقیر میکنه و تخریب میکنه که خودت میگی غلط کردم نمیخوام 

اینجوری ارامشم بیشتره

بیشتر توضیح میدی

ببین عزیزم من به شوهرم لیست خرید نمیدادم میگرفتم خسته س

همه کارها رو خودم بعهده میگرفتم چون میترسیدم به اون فشار بیاد و اعصابش خورد شه

دکتر خودم و بچه ها،سونو گرافی،خرید،پارک

همه رو خودم انجام میدادم ،چون شوهرم گربه رو دم حجله کشته بود و کاری کرده بود راضی نشم کاری برامون بکنه.

خرج براش نمیتراشیدم،تقاضای چیزی نمی کردم مثلا طلا،گوشی،مسافرت

و اون همه اینکارها رو برای خواهراش و یه دختر دیگه که باهاش دوست شده بود میکرد

اونا همیشه براش یه زحمتی داشتن،من و بچه هامو ول میکرد میرفت به کارهای اونا برسه،منم اعتراضی نمی کردم که دعوا نشه.

تا اینکه مشاور بهم گفت رفتارم کاملا اشتباه بوده،می دیدم زنهای اطرافم مدام طلب چیزی رو دارن،درحالیکه حتی شوهرشون نمی تونست تهیه کنه اما تو ذهنش میموند تا در اسرع وقت اون کارو بکنه

[QUOTE=143066105]😐من مجردم والا پدرم هیچوقت نداشته و نمیتونه انجام بده هم اینقدر غر میزنه و تحقیر میکنه و تخریب 

مشاور گفت ابزار مردان برای کنترل شما تهدید،تخریب،تحقیر،دعوا،فحش 

و کتک هست

و هرچه بیشتر تن بدیم به اینا روز به روز شدیدتر میشه و ما افسرده تر و داغون تر

خب میگی چیکار کنیم وقتی پول نداریم 

عزیزم ربطی به پول نداره

مثلا گاهی ما به شوهرشون نمیگیرم ما رو تا جایی ببره که به زحمت نرفته

اما ممکنه یکی دیگه رو تا هرجا که بخواد ببره