2777
2789
عنوان

خانومایی که صدا ندارید

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 19 پست
من بحث کردم دیدم داره به کتک ختم میشه دیگه توبه کردم  دوست ندارم با داس سرمو ببرن

نه عزیزم راهش اینه که براش لوس بشی

و حس خوب بودن رو بهش بدی

چون دوس دارن مفید باشن و وقتی میبینن یکی بهشون تکیه میکنه و ضعف داره برای اثبات خودشون بهش کمک میکنن

بطور مثال:تابحال شده تو خیابون سوئیچ رو بدی به یا آقا و بگی لطفا شما برام پارک کنید اون مرد برای کمک گردن به شما و نشون دادن خودش سراز پا نمیشناسه

من عاشقت شدم.یه عشق زمینی .عشق ادمیزاد به ادمیزاد.
نه عزیزم راهش اینه که براش لوس بشی و حس خوب بودن رو بهش بدی چون دوس دارن مفید باشن و وقتی میبینن ی ...

امتحان میکنم نتیجشو بهت میگم ... 

ولی تاحالا نشده با دعوا چیزی بخوام همیشه با ترسو لرز گفتم فلان چیزو میخوام که پشت بندش غر و دعوا بود 

ولی واسه بقیه خوب زرنگه 😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امتحان میکنم نتیجشو بهت میگم ...  ولی تاحالا نشده با دعوا چیزی بخوام همیشه با ترسو لرز گفتم فل ...

بقیه اخه بلدن

مثلا میگن فلانی تو با ما بیا بریم دکتر اخه منشیه خیلی بداخلاقه تو میتونی

یا میگن فلانی دستم درد میکنه از بس با دست لباس شستم برام ماشین لباسشویی میخری فدات شم؟از وقتی آبمیوه گیری گرفتی به همه نشون میدم و دعات میکنم خدا خیرت بده تو خیلی خوبی

بقیه اخه بلدن مثلا میگن فلانی تو با ما بیا بریم دکتر اخه منشیه خیلی بداخلاقه تو میتونی یا میگن فلا ...

اتفاقا یه مسئله هست بزار باهات همفکری کنم 

من قصد دارم بینیمو عمل کنم ولی دکتری که انتخاب کردم یه شهر دیگست که 2 ساعت فاصله داره ....

بنظرت چطور روی مخش راه برم منو ببره؟!

چون شنیدم حداقل 3 بار باید برموبیام .... میدونم نمیبره شما راهنمایی کنید چطور بگم

اتفاقا یه مسئله هست بزار باهات همفکری کنم  من قصد دارم بینیمو عمل کنم ولی دکتری که انتخاب کردم ...

عزیزم من خودم همیشه این مشکلو دارم واسه دندون ،بینی یا هرچی.

مشاور میگفت باید مثلا بگی بابا اون دکتره منشیش خ بداخلاقه فقط تو میتونی از پسش بر بیای،یا اینکه اگه شما با من بیایید خیلی بهتر و زودتر کارم و راه میندازن چون شما مردی و ازت حساب میبرن