2777
2789
عنوان

ما عروسا چیکار کنیم با اینهمه ارزو....

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 55 پست

اصلا حوصله هیچ کاری رو ندارم 

امتحانامم هست خدا بخیر کنه 

الان باید دنبال کارای عروسیم بودم 😢

ولی دلم نمیاد خودخواهانه جشن بگیرم و عزیزام مریض بشن

خدای مهربونم کمکم کن بزودی مادربشم ❤️خدای بزرگم منو زودی به آرزوهام برسون 🙏 مااااچ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدنی در کار نیس...بهتره خودمونو گول نزنیم...بعدا سفر میشه رفت ولی بعدا جشن نمیشه گرفت....بعد چند ما ...

میشه چرا نشه ... بستگی ب آدمش داره .. دختر خاله شوهرم  دستشون تنگ بود 4سال پیش عروسی نگرفتن و اینکه باهم وسیله خونه خریدن بعدش پارسال جشن گرفتن

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

خدا جزای شیطان رو بده به اون کسی ک این ویروس رو اورد...من ارزو داشتم شروع زندگیم با کربلا رفتن شروع بشه...کربلا ک هیچ مشهدم نمیتونم برم  خدا نگذره ازتون ک ارزوهامونو ب دلمون گذاشتین

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
خوب اگه تا ۳ ۴ سال همینجور بود باید چکار کنیم همینجور بلاتکلیفی ک خیلی بده

مجبوریم بریم سر زندگیمون...معلوم نیست اینده چی بشه

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
خدا جزای شیطان رو بده به اون کسی ک این ویروس رو اورد...من ارزو داشتم شروع زندگیم با کربلا رفتن شروع ...

منم برای ماه عسل برنامه ریزی کرده بودم ولی عجیب خورد تو ذوقم

خدای مهربونم کمکم کن بزودی مادربشم ❤️خدای بزرگم منو زودی به آرزوهام برسون 🙏 مااااچ
میشه چرا نشه ... بستگی ب آدمش داره .. دختر خاله شوهرم  دستشون تنگ بود 4سال پیش عروسی نگرفتن و ا ...