2777
2789
عنوان

کلی گریه کردم

341 بازدید | 26 پست

خواهر کوچولو ام را بغل کردم یکم تاب دادمش بعد که گذاشتمش زمین گریه کرد بابام کلی بهم چیز گفت 

خوب منم خسته میشم منم ادمم اصلاند دیگه تا خواهرم اومده‌ منو نمی خوان همش هرچی هست مال خواهرمه

و خیلی موارد دیگه  یکی بیاد ارومم کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند ساله هستین؟

الا دختر تو مادر داری یا نه  ♪♩  نشونی از برادر داری یا نه ♪♩  همون بوسی که دادی توی دالون ♪♩  نمیدونم به خاطر داری یا نه ♪♩  شب تاریک و مهتابم نیومد ♪♩ نشستم تا سحر خوابم نیومد  ♪♩ نشستم تا دم صبح قیومت  ♪♩ قیومت اومد و یارم نیومد  ♪♩ سه روزه رفتی و سی روزه حالا  ♪♩ زمستون رفته ای نوروزه حالا ♪♩ خودت گفتی سر هفته می یایم ♪♩ شماره کن ببین چند روزه حالا ♪♩ من از انگشتر دست تو بودم ♪♩ میون پنجه و شصت تو بودم ♪♩ اجل اومد که جونم را بگیره ♪♩ ندادم چون که پا بست تو بودم 

آخی الهی اشکال نداره همه همینطورن انشالله شوهره خوبی گیرت بیاد تلافی کنه

خاوَرِمیآنِه رآ بِه تَقلِید اَز چَشم هایِ (طُ) سآختِه اَند؛پُر اِلتِهآب،خَستِه،زیبِآآآ😻🍃

برو بزارش بغل بابات بگو خودش باهاش بازی کنه 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

چند سالته؟

ببین من خودم دو تا پسر ۹ و ۲/۵ساله دارم هر دو رو هم خیلی دوست دارم ولی کوجیکتره خیلی شیرینه و خودش رو لوس میکنه خوب آدم بیشتر بهش توجه میکنه ولی این به این معنی نیست بزرگه رو دوست ندارم یا کمتر دوس دارم

سلام عزیزم . نه اون طور که تو فکر می کنی اصلا نیست . پدر و مادر ها عاشق همه ی بچه ها شونن . پدرت هم شاید یهو عصبانی شده ولی بدون مطمعنن تو رو خیلی دوست داره و عشق به تو رو با اومدن بچه جدید تقسیم نمی کنه.  چند سالته؟