سلام.من اصلا به دعا و فال و این چرتو پرتا اعتقادی ندارم.ولی از سر کنجکاوی و استیصال البته یک نفر یک ایدی گذاشته بود اینجا از یک اقایی به اسم خدایی که گفت کارش خیلی خوبه!!بنده سی تومن پولی رو که با زحمت بدست میارم در واقع توی سطل زباله میریختم شرف داشت به چرتو پرتای ایشون!!!خواستم شمارو هم مطلع کنم پیش اینا نرید و فقط به خدا توکل کنید.هییییچ چیزی برای من نگفت در واقع!!گفت مشکلت چیه بعد میگفت مشکل داری!!!هرچیزی از خودم پرسیده بود به یه زبون دیگه بیان میکرد.من که راضی نبودم گفتم میرم توی سایت هم به همه میگم.
بعضی دردها مثل چایی میمونن.شاید سرد بشن ولی تلخ باقی میمونن...
اونی که میره دنبال اینکارا همون بهتر که پولشون بالا بکشن
ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
اونی که میره دنبال اینکارا همون بهتر که پولشون بالا بکشن
استیصال میدونی یعنی چی؟کنجکاوی چطور؟دارم میگم باور ندارم خودمم بدم میاد ولی...پول من رو بالا کشید شما خوشحالی؟من نگران پول شما و بقیه بودم وگرنه سی تومن که یه سطل ماسته عزیز
بعضی دردها مثل چایی میمونن.شاید سرد بشن ولی تلخ باقی میمونن...