2777
2789
عنوان

امروز رفتم قصابی

| مشاهده متن کامل بحث + 4566 بازدید | 105 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب آدمی... دلت میخواد کم خرید کنی به اون چ... 

توی خاطرات بجز تو برگ یاد همه پژمرد... آخرین لحظه بودن زیر بار غم تو مُرد... چقدر امشب تو سکوتم... کوچه باز عطر تو داره... بوی یاس و شب و خونه تو رو یاد من میاره... یاد تو لالایی میشه واژه ها مثل ستاره... ولی تو نیستی و شعرم آسمونش ماه نداره... از اشک یاس کوچه ها تا چشم کور از گریه ها... با یاد تو زنده ام

بابا چرا انقدر سخت میگیری

من یه بار تو اجیل فروشی برام این اتفاق افتاد

پررو پررو برگشتم گفتم میخام تست بکنم آجیلتونو ببینم به درد میخوره بیام زیاد بگیرم یا نه

مرده پراش ریخت  

فقط طلاق

من همیشه گوشت تازه میگیرم‌روزی نیم‌کیلو میگیرم بنده خدا قصابه میبینه گوشت کم میبرم  از مغز رانش میده  اون قصابه حرف مفت زده الان همه ۲۰۰ و۳۰۰ گرم گوشت میبرن

بعضی ها خیلی فقیرند..تنها دارایی شان پول است...
🙁برای مهمانی مرغ درست کن عزیزم

عزیزم دوست همسرمن و خیلی قورمه سبزیا منو دوست دارن البته مسلئه گوشت نیس چون اونو رفتم پیش مادر شوهرم گرفتم فقط برخورد قصاب ناراحتم کرده بحدی که از غروب تا الان ناراحتم

یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️

خیلی یه سریابی شعورن اصلاقدریه نخودمغزندارن که اول بفهمن چی میگن بعدازاون دهن گشادشون دربیارن البته اینم که مرفه بی دردن بی تاثیرنیست چ میدونن بایدلال شن آبروی یه انسان ونبرن وشرمندش نکنن

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥

غصه نخور عزیزم همه دارن روزای نداری رو با این اوضاع خیلی از مردم وضعشون اینه 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

مرتیکه بیشعور

اون غلط کرد زر زد تو چرا با خودت حرف مفت دیگرانو حمل میکنی؟

درضمن

کی گفته غذا حتما باید پر گوشت باشه که خوب باشه؟

خودتو بخاطر همچین چیزایی آزار نده