2777
2789
عنوان

امروز رفتم قصابی

| مشاهده متن کامل بحث + 4566 بازدید | 105 پست

آدم بیشخصیتی بوده من نیم کیلو خریدم فروشنده چیزی نگفت یه روزم رفتم میوه فروشی از هر میوه چهارتا ورداشتم چهارتا زردآلو و.... برا خودم دستم بیشتر نمیرسید فروشندهه گفت من شرمنده مشاری هامم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا جوابشو ندادی میگفتی حالا کجاشو دیدی یه روزی میاد که میشینی اینجا همون استخونم نمیتونی بفروشی مرد ...

اون لحظه هیچی به دهنم نیمد بگم همین ناراحتم میکنه همش میگم کاش جوابشو میدادم

یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️

واااا طرف خل بوده خیلی هم عادیه به مقدار نیاز گوشت خریدن ای کاش خورشتی گوساله میخریدی! توکرونا هم مهمون دعوت نکنید خواهشاااااا  

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  

چه ربطی داره.شاید من توو فریزرم گوشت باشه بخوام نیم کیلو گوشت تازه بگیرم کباب کنم یا بزنم ب سیخ.چیز خجالت اوری نیس.ب نظرم با صدای بلندتر میگفتی شما نیم کیلو بکش کاریت نباشه چقد میشه‌.خیلی گاون بعضیها

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
وا قصاب مگه ازین حرفا میزنه من دیدم طرف اومده 20 تومنم خرید کرده عادیه

من یه مدت کوتاه خارج از ایران بودم اونجا خیلی به ندرت کیلویی خرید میکردن. مثلا طرف فقط یه کف دست گوشت میخرید مثلا برای استیک 

اینجا ما عادت داریم همه چیز و زیاد بخریم 

وا چقد بیشعور بوده حالا کاری ب اسی ندارم شاید کسی درتوانش نباشه ی‌کیلو ی کیلو گوشت بخره.هزاررحمت ب قصاب محله خودمون بخدا شده من خودم واسه ۲۰ تومن ۳۰ تومن گوشت رفتم قصابی چیزیم‌نگفتن

میشه با دلای پاکتون واسه رسیدن به آرزوم ک رسیدن به عشقمه یه صلوات مهمونم کنین؟❤اجرتون باخدا🙏
من یه مدت کوتاه خارج از ایران بودم اونجا خیلی به ندرت کیلویی خرید میکردن. مثلا طرف فقط یه کف دست گوش ...

اره بابا ما ایرانیها باید از هر چیزی ده کیلو بگیریم احتکار کنیم.وگرنه خجالت میکشیم 

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
چه ربطی داره.شاید من توو فریزرم گوشت باشه بخوام نیم کیلو گوشت تازه بگیرم کباب کنم یا بزنم ب سیخ.چیز ...

من خودم بارها شده از بیرون ک میام یادم میفته گوشت تو فریزر بیرون نذاشتم واسه ناهار مثلا 300 گرم خریدم سرراه

شايد يه نفر ميخواد به وعده نهار برا خودش درست كنه مگه ايه اومده همه كيلو كيلو بخرن جاى ديگه ميرفتى م ...

اره احمق بود اینقد حالم بد شد جای دیگ هم نرفتم ققط بعدش رفتم پیش مادرشوهرم گفت پولم نرسید اینبار بهم یه بسته گوشت اگه داری بهم بده مهمان دارم بعدا میخریم پست ون میدم

دستش درد نکنه اندازه یه کیلو بهم داد من الان فقط ناراحتم که چرا جوابشو ندادم

یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️