2777
2789
عنوان

عادتهای رفتاری عجیب خوب بد ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3432 بازدید | 141 پست
منم سر کنکور بدام پیش اومد در این مورد از خودم بدم میاد

خیلی بده باید بهدفکر اصلاحش باشیم تنبیهی چیزی برا خودمون بزاریم من خیلی زود دلسرد میشم بهونه میگیرم هدفمو که این همه براش زحمت میکشدم براحتی اب خوردن میزارم کنار هیچ وفت بادم نمیره این همه برا کنکور خوندم پزشکی بیارم یه قدمیش گفتم ولش کن سال بعد میخوندم که تهران بیارم الان بیارمم شهرستانه خوب نیس هیع 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صبونه هله هوله میخورم  فست فود خیلی علاقه دارم زود عصبی میشم خیلی مهربون و دست و دل بازم از ...

از خدا ترسیدن که خوبه جلوی گناهات رو میگیره منم متاسفانه هله هوله خیلی میخوردم بعد هم کیست گرفتم هم ریزش مو الان شکر خدا گزاشتم کنار بزارنن جلومم کم میخورم هر دو مشکلمم حل شد وقتی دیدم سلامتیم و ایندم در خطره سریع گراشتمش کنار 

خیلی بده باید بهدفکر اصلاحش باشیم تنبیهی چیزی برا خودمون بزاریم من خیلی زود دلسرد میشم بهونه میگیرم ...

متاسفم واقعا چقدر خرخ کردم و چقدر خوندم اردیبهشت کنکور داشتم تا برج ده خوندم ولش کردم!!!

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
باید علتشو پیدا کنی 

شوهرم یه چی بگی اعصبانی میشم کلا اخلاقم افتضاح

هنوزم قشنگ ترین چشا ماله مامانمه😍             دونیادی دا هردن قودخلانیر ..  خدایا خیلی  خستم  خیلیییی🤚🖤       خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔
چرا به فکر اصلاح نیستی ؟ تغییر نمیخوای کنی؟

🙃

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بلند پروازی عادت بدی نیست 

خیلی خوبم نیست چون ممکنه هر کاری براش بکنی و اگه هم بهش نرسی که معمولن نمیرسی زندگیت میشه جهنم  افسردگی عصبانیت غم کم شدن اعتناد به نفس پیدا میکنی 

عادت بدم اینه کسی باصدای بلند باهام حرف بزنه عصبی میشم زود افتضاح😢خیلی سعی می کنم ترکش کنم

بهشون یاد بده که اروم صحبت کنن یا بگو که حساسم رعایتم کنید جدی بگو تا حساب بیاد دیتشون 

همین که مداومت کنی ادامه بدی به خوب خوبه که متاسفانه من  زودخسته و دلسرد میشم به شدت عجولم  ...

اگه منتظر نتیجه از طرف مقابل نباشی خسته نمیشی من واقعا حوصله ی بحثو ناراحتی و ندارم بقدر کافی ناراحتیکشیدم تو زندگی میخوام‌واسه بقیه ش سعیمو‌ بکنم

قبلنا خیلی زندگی خودم رو با دیگران مقایسه میکردم و ازونجایی که آدمی معمولا نعمت ها رو تو زندگی خودش ...

واقعن موافقم نباید ظاهر زندگی دیگران و دید هیچ کس بی مشکل نیست میدونی چرا ؟ چون این خاصیت ذهنه ک از شرایط مشکل بسازه بهونه بگیره حتی اون خوشبخت ترینها هم مشکلهای کوچیکشون که شاید حتی برای ما خنده دار باشه یه دغدغه بزرگ براشون ایجاد میکنه یه دوستی دارم همیشه میگه خوش به حال طرف شانس داره خدا فقط اونها رومیبینه انگار که ما اصن بندش نیستیم و این حرفا همیشه هر وقت میبینمش در حال گله وهست 

بهشون یاد بده که اروم صحبت کنن یا بگو که حساسم رعایتم کنید جدی بگو تا حساب بیاد دیتشون 

اصلا کسی گوش نمیده بیشتر مامانم داد میزنه اعصابم خورد میشه بعد ک عکس العمل نشون میدم اونم ناراحت میشه عداب وجدان میگیرم😢

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
اصلا کسی گوش نمیده بیشتر مامانم داد میزنه اعصابم خورد میشه بعد ک عکس العمل نشون میدم اونم ناراحت میش ...

خب به نظرم  ببین چه موقعیتهای باعث میشه داد  بزنه مثلان بخواد صدات بزنه بیا غذا بخور اون موقعیتهارو کمتر کن  کاری کن که اون موقعیتها 

پیش نیاد مثلن خودت زود برو پای سفره که نخواد صدات کنه 

اگه منتظر نتیجه از طرف مقابل نباشی خسته نمیشی من واقعا حوصله ی بحثو ناراحتی و ندارم بقدر کافی ناراحت ...

یه جا خوندم میگفت تو مسئول صد در صدی تو رابطه باش این جوری هیچ وقت از طرف مقابلت توقع جبران نداری برا همین دیگه ن دلسر د میشی نه خسته