2777
2789

من چند ماهه فرش ماشینی سفید و خوشگل خریدم خیلی دوسش دارم ولی سفیده کامله.و گرونترین فرش ماشینی رو هم خریدم .من روشو ازون پارچه مبلی ها هستن ازونا خریدم و پاکتی دادم دوختن و روی فرشهام رو پوشوندم.خیالم راحته رو همین جارو میکشم و رنگ اینم سفیده چروک هم نمیشه.چرا مخالفین؟؟؟

من دیگه توان اینو ندارم چهارده پانزده میلیون بازم بدم فرش بخرم.عید به عید و مهمون باید باز میکنم دوباره میندازم.

یعنی کارم اشتباهه؟؟

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دوسال پیش6تومن هزینه فرش دادم، بعدشم روو فرشی گذاشتم و مهمون میاد بر میدارم. مخالفم نیستم. دوس ندارم با فرشایی کثیف و لک بشینه مهمون توو خونم

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

میدونم الان یه عده میگن خودت زیبایی هاشو نمیبینی.خب به نظرم وقتی بازش میکنم به حد کافی دوق میکنم  که تمیز و خوشگله همینم بسه.من قبلا فرشهام تیره بودن و روفرشی نداشتم برام عادی شده بود اصلا .ولی الان هر وقت بازش میکنم عشق میکنم خب

من دوسال پیش6تومن هزینه فرش دادم، بعدشم روو فرشی گذاشتم و مهمون میاد بر میدارم. مخالفم نیستم. دوس ند ...

دقیقا منم حرفم اینه

من از پيرهن مبلي و روفرشي بدم مياد كلا كار شيكي كه نيست خونه مامانم هم هيچوقت نداشتيم خودم هم دوازده ساله ازدواج كردم روفرشي ندارم اما اگر فرش روشن بخرم منم ناچار ميشم روفرشي بندازم

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
خب اگه فرش رو واسه این خریدی که روشو بپوشونی چرا خریدی؟

چون برا مهمون خریده میفهمی؟ 😂😂😂

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂

من روفرشی گرون طرح فرش خریدم خیلیا فکر کردن فرشه ولی بازم‌جمعش کردم. چون فرش رو با کلی وسواس خریدم که خودم ازش لذت ببرم نه مهمونی که قراره سالی یه بار بیاد! کیف میکنم وقتی روش راه میرم

در خصوص کاور مبل هم همین نظر رو دارم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "