2777
2789
عنوان

وای فکر کنم کرونا گرفتم😭😭

1169 بازدید | 44 پست

از پریروز یکم بیحال بودم دیشب تب داشتم با بدن درد خیلی خیلی شدید جوری که نمیتونستم سرپا وایسم حالت تهوع دارم با دلپیچه امروزم بدن درد دارم چشمام داره از کاسه درمیاد

ولی تنگی نفس اینا ندارم میخواستم برم تست بدم آزمایشگاه ها تعطیل شدن نمیخوام برم بیمارستانا خیلی شلوغه نداشته باشمم میگیرم چیکار کنم

زنگ بزن ۴۰۳۰

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیشب سردم بود

یکم گلو درد و سرفه دارم

یعنی گرفتم؟🤧

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق

چندروز پیش بعد چندماه پسرم گریه کرد بردمش پارک ۱روز بعد همین علائمو داشتم انگار پلکام رو چشام سنگین بود و زیادی بدنم بیحال و بیجون فقط دوس داشتم بخابم دل درد داشتم یکم ولی یکم  گرمی خوردم استراحت کردم بهتر شدم

خداجونم‌شکرت
بدبختی اینه من اصلا بیرون نرفتم شوهرمم هیچ علائمی نداره

منم نمیرم بیرون ولی همسرم محیط کارش همه جور آدم میاد ..از این بابت میترسم..هر روز دمنوش زنجبیل دم میکنم😥

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
من دیشب سردم بود یکم گلو درد و سرفه دارم یعنی گرفتم؟🤧

تو رو نمی دونم, اما اسی احتمال زیاد گرفته, یه چند روزی سخت می گذره بهت اما دیگه از استرسش راحت میشی. اسی جون فقط گرمیجات و سوپ بخور. امیدوارم زود خوب شی.

کرونا, کرونا!چه کردی با زندگیهامون? با دلخوشی هامون? چقدر چیزای خوب داشتیم و قدرش رو نمی دونستیم, زیادی ساده بودن اما مهم بودن, دلم لک زده واسه بدو بدو کردن بچه ها تو پارک, دورهمی های بی دغدغه, گاز زدن یه ساندویچ داغ تو فست فود سرِکوچمون, یه سفر با عشقم, دل رو بزنیم به دریا و بیخیال همه چی بشیم... کرونا چیکار کردی با دلخوشی هامون?۹۹/۹/۹ پایان این روزهای تلخ!