2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

196 بازدید | 11 پست

بچه ها یه خواهر شوهر دارم خودش و دخترش فوق العاده سلیطه و دو بهم زن هستن خدا لعنتشون کنه ...........

بخوام از بلا هایی که سرم آوردن بگم یه کتاب میشه.

پدر شوهرم عمل کرده من به خاطر کرونا نرفتم پیشش خب درست نیست شاید ناقل باشم و ندونم..... 

براش آبمیوه و کمپوت سفارش دادم بیارن .

میخواستم سوپرایزشون کنم نامزدم از خونه زد بیرون هرچی بهش گفتم بمون خونه نموند ....

بعد که بحثمون شد گفت خواهرم اینا دارن میان و من زدم بسرون منم بهش گفتم که چرا بهش گفتم بمونه خونه.

بعدشم بهش گفتم برو خونه مادرت حرص میخوره هرچی باشه خواهرته اینجوری خودتم تو گرمایی و اینا ......

بعد الان من اون چیزا رو سفارش دادم فکر میکنن از حرص اونا سفارش دادم ولی من اصلا نمیدونستم اونا دارن میان .....

خیلی دلم گرفته ..... از اینکه اینهمه با من بدی کردن و من بازم میگم اشکال نداره و بهشون خوبی میکنم.....

خود پدر شوهرم مرد خوبیه براش دعا کنید حالش خوب بشه .

ولی من عمل کرده بودم نمیدونید چه بلا هایی سرم نیاوردن خواهرش و مادرش انقدر پرش کردن که دو هفته سراغم و نگرفت ....

دوبار داشتم میرفتم تو کما ....

خیلی برام سخته بهش بگم باهاشون خوب باش وقتی اونا یه عالمه به من بد کردن و توهین کردن ولی باز دلم نمیاد از خواهرش جدا باشه یا به خاطر من به اختلاف بخورن........

من که متوجه نشدم🤔🤔🤔

یا امام حسین سه سال بود این موقعها کارهام را میکردم واسه سفر به بهترین نقطه دنیا،چه سخته که امسال اربعین ندارم،تو را به سه ساله ات قسم میدم برام پدری کنی و از خدا بخوای بهم یه بچه صالح و سالم بده و سال دیگه بیارمش پابوست،اگه امضام را خوندید دعام کنید🥺🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که متوجه نشدم🤔🤔🤔

نامزدم بهم زنگ زد گفت میخوام برم بیرون .

پدرش عمل کرده من به خاطر کرونا حضورا نمیخوام برم بهش سر بزنم براش کمپوت و آبمیوه سفارش دادم که سوپرایز هم بشه بهشون اطلاع ندادم که دارم براشون این چیزا رو میفرستم.

به نامزدم زنگ زدم که مطمئن بشم بیدارن و خونه ان گفتش که میخوام برم بیرون بهش گفتم نرو ولی رفت بحثمون شد آخرش گفت خواهرم داره میاد نمیخوام ببینمش .

منم بهش گفتم خواهرته و زشته برو خونه .

از اون طرف این خواهرش و خواهرزاده اش خییییلی حرف و حدیثین الان آبمیوه ها و اینا برسه فکر میکنن برای اینکه حرصشون رو دربیارم سفارش دادم 

تو روابطشون مداخله نکن .اونا خوب میشن تو میشه بد

من فقط بهش میگم خواهرته هرچی باشه نباید باهاش بد باشی حتی شده به خاطر مادرت ولی خب قهر کرده باهاشون الان یک سال و نیمه

[QUOTE=142902155]نامزدم بهم زنگ زد گفت میخوام برم بیرون . پدرش عمل کرده من به خاطر کرونا حضورا نمیخوام برم بهش سر بز ...[/QUOTE

ای بابا تو بی خیال شو خودشون میدونن چکار کنند در مورد کمپوت ها هم تو یه کاری را از رو خوبی انجام دادی حالا بقیه هر تفسیری بکنند مهم نیست اصلا،فکرت را آزاد بذار و به هیچی فکر نکن همه چیز به مرور زمان خودش حل میشه ما فقط حرص الکی میخوریم،خوردم که میگما

یا امام حسین سه سال بود این موقعها کارهام را میکردم واسه سفر به بهترین نقطه دنیا،چه سخته که امسال اربعین ندارم،تو را به سه ساله ات قسم میدم برام پدری کنی و از خدا بخوای بهم یه بچه صالح و سالم بده و سال دیگه بیارمش پابوست،اگه امضام را خوندید دعام کنید🥺🥺