2777
2789
عنوان

مادرشوهرم دخالت میکنه

239 بازدید | 23 پست

من دوسال ازدواج کردم 

طبقه بالای خانواده شوهرم زندگی می‌کنیم 

مادرشوهرم خودش نمیاد بالا خودش خوبه نشون میده ولی ب شدت تو زندگی من داره دخالت میکنه ب هر نحوی بهش گفتم فایده نداره بیشترش کرده 

یه نظرتون چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا چیکار میکنه

مثلا من دارم با شوهرم حرف میزنم تو دهن من نگاه میکنه ببینه من چی میگم 

یا هر وقت یه چیزی میخوام به شوهرم میگم بیا دم خونه اونم میاد بیرون ببینه چیکار میکنن

مثلا من دارم با شوهرم حرف میزنم تو دهن من نگاه میکنه ببینه من چی میگم  یا هر وقت یه چیزی میخوا ...

عزیزم همشون همینن تا وقتی که پیششونی همینه من خواست خدا بود بعد چندسال ازشون جداشدم دم به دیقه میومدن تا قابلمم هم نگاه میکردن

منم ی همچین ادمی دارم.

مادرشوهره منم برای همه انگار خوبه.با من نیست.با من اخلاقش موزی و دو روعه.پیش همسرم جوری رفتارمیکنه انگار دوسم داره.تو تنهایی فقط و فقط ازم کار میکشه.ب زور اونم.مثلا نمیگه انجام میدی؟میگه انجام بده.برو.بیا.بگیر.ببر.طرز حرف زدنش اینجوریه.درصورتی ک با دخترش اینطور نیست‌.

ما نامزدیم.منم سعی کردم زیاد نرم اونجاو تو جمع هاشونم نرم زیاد.

قزاره بعد عروسی بریم طبقه پایین خونشون.غصم گرفت از الان.ولی سعی میکنم باهاش صمیمی نباشم.از اون ادمایی ک یکم بهش رو بدی سوارت میشه.مجبورم ک باهاش جور نباشم خدا کنه حل شع اینجوری

وزن اولیه ۷۵😠😬😠😬😠وزن فعلی۷۰😍😍😍😍🤑🤑🤑وزن هدف ۵۵😍😍
عزیزم همشون همینن تا وقتی که پیششونی همینه من خواست خدا بود بعد چندسال ازشون جداشدم دم به دیقه میومد ...

ن این نمیاد بالا ولی وقتی میخوام برم بیرون میگ کجا میری میری خون مامانت 

میخوام غذا درست کنم میگه چی درست کردی چیکار کردی 

من نمیرم پایین زیاد با شوهرم میرم میگه چرا نمیای یه بار بهش گفتم این اخلاق داری بدتر کرد تازه بیشتر ش کرد

عزیزم همشون همینن تا وقتی که پیششونی همینه من خواست خدا بود بعد چندسال ازشون جداشدم دم به دیقه میومد ...

وای ج بد😣😣😥😥😥

وزن اولیه ۷۵😠😬😠😬😠وزن فعلی۷۰😍😍😍😍🤑🤑🤑وزن هدف ۵۵😍😍
عزیزم چون پیش هم هستین به همه کاراش حساس شدی چرا رفتی اونجا شرایط نداشتی جدا باشی

از اول شرط بود که اینجا زندگی کنیم اولش خوب بود ولی چند ماه ک گذشت این شکلی شد من دارم زندگیمو میکنم یه روز بیشتر برم خونه مادرم از همه می‌شنوم که چرا من زیاد میرم خونه مامانم یه بار هم به همه گفتم زندگی من اصن به کسی ربطی نداره پدرشوهرم از اول خوب بود ولی زنش بدتر کرد