2777
2789
عنوان

مادرشوهرم دخالت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 23 پست
ن عزیزم از همین الان که ازدواج نکردی گربه رو دم حجله بکش 

چجوری خواهر؟

ما عقدیم.قراره ی سال دیگه عروسی بگیریم اگه خدا بخواد.

مادر دختر وقتی جفت میشن خیلی رو مخ میرن.خدا.....

چشم دیدنشونو ندارم.دخترش مخصوصا.خیلی پررو و رک هست.۲۴ سالشه شبیه زنانه ۵۰ ساله هست.

اصلا حوصله ی همچین ادمایی رو ندارم چون خودم خیلی ارومم

بنظرت چجوری بتونم کناربیام بااینا؟

بخاطر گرونی نمیتونیم جای دیگه بریم.باید یه ۵.۶ سال هم شده زندگی کنیم اینجا تا پس انداز کنیم بعد بریم جای دیگه

وزن اولیه ۷۵😠😬😠😬😠وزن فعلی۷۰😍😍😍😍🤑🤑🤑وزن هدف ۵۵😍😍
از اول شرط بود که اینجا زندگی کنیم اولش خوب بود ولی چند ماه ک گذشت این شکلی شد من دارم زندگیمو میکنم ...

ای بابا .زیاد کاراتو واسشون توضیح نده هرجا میری کامل نگو بزار خودشون بفهمن تو تعریف نکن .وقتی دخالت میکنن خودتو بی تفاوت نشون بده میدونم سخته ولی به مرور بفهمن برات مهم نیست کمتر حرف میزنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه ما جداییم ادعام داره از هیچی خبرنداره اهل دخالت نیس اما از کوچک ترین کارها خبر داره بعدشم جوری بچشو تربیت کرده نیاز به دخالت مستیم خودش نداره کار ب اونجا نمیکشه بچش حسابمونو میرسه😏😏

واسه ما جداییم ادعام داره از هیچی خبرنداره اهل دخالت نیس اما از کوچک ترین کارها خبر داره بعدشم جوری ...

اخی. من بچه ندارم ولی دوست ندارم مثه اون تربیت کنم که بعده ها عروسم بگه به من چرا 

من شوهرم خیلی دوست دارم ولی نمیخوام بعده ها با بچه دارشدن مشکلاتمون بیشتر باشه

ب شوهرت میتونی بگی یا ن

اره شوهرم با منه.چطور عزیزم؟

خودش میشناسه این دوتارو

فقط پدرشوهرم میخواد همش صلح کنه بینمون دیوانه شدم.

وزن اولیه ۷۵😠😬😠😬😠وزن فعلی۷۰😍😍😍😍🤑🤑🤑وزن هدف ۵۵😍😍