2777
2789

خب اول اینکه خودم انجام دادمو نتیجه گرفتم بعد از چندتا سریال کره ای به خودم گفتم خدایااااا اینا چع پوست خوبی دارن  کنجکاو شدم رفتم کلی تحقیق کردم یک ماسک خیلی راحت و اینکه تو خونه همه هم پیدا میشه تو ی ظرفی اب گرم بریزید بعد برنج خام بریزید دقت کنید مقدار برنج کمتر از اب باشه خیلی کمتر نه هاااا بعد بزارید تو دمای اتاق 24 ساعت بمونه بعدش برنج نرم میشه با دستتون یا حالا هرچی برنجو تو ظرف یکم فشار بدین تا اب ظرف ی رنگ شیری داشته باشه برنج ها نرم میشه و اسیبی به پوست نمیزنه هم برنج و هم اب رو بزنید به پوستتون و برای پوست های خشک و معمولی 30دقیقه و برای پوست چرب 15 دقیقه بمونه و با اب ولرم بشورین این کارو تا هفته انجام بدین نتیجشو میبینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی برنج رو ابکش میکنی اون اب برنج رو هم میتونی نگه داری و بزنی ب پوستت

تاثیر داره

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  

عجیب نیست یه خانم راز زیباییشو بگه؟؟؟

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  
😂😂😂

والا😅

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽