2777
2789
عنوان

کدوم خواننده تمام اهنگ هاشو دوس دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 71 پست
منم همه شو چند بار گوش میدم 😂 خدایی واسه گوش مخاطب احترام قائله هر چی رو بیرون نمی ده کلی وقت میذار ...

👌👌👌

با نظرم مخالفی باش ، ولی بی احترامی نکن   در ضمن وقتی مخالفی و ب خونم تشنه ایی و پر از عقده ایی ریپ نزن .... اوکی؟؟  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موافقم

صداش خیلی خوبه

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

صداش خیلی خوبه

اره منم میخواستم نظر راجب صدا بدم بجای رضا بهرام میگفتم حجت اما بحث سر صدا نیست سر اهنگه به نظرم رضا بهرام خیلی بیشتر واسه اهنگاش دقت میکنه و وقت میذاره

اره منم میخواستم نظر راجب صدا بدم بجای رضا بهرام میگفتم حجت اما بحث سر صدا نیست سر اهنگه به نظرم رضا ...

ولی ی چیزی بگم ، رضا بهرام دیگه کم کم داره خراب میکنه

یدونه اوایل اهنگ داشت از عشق بگو زیبای من... اونو فقط دوس دارم... 

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

ولی ی چیزی بگم ، رضا بهرام دیگه کم کم داره خراب میکنه یدونه اوایل اهنگ داشت از عشق بگو زیبای من... ...

خراب؟ آهنگ بد که بیرون نداده ایرادشم فقط اینه که خیلی دیر آهنگ میده مخاطب سرد میشه اما همین دیر دادن یعنی کلی رو اهنگاش وقت میذاره 

یکی از بهترین اهنگاشو بگو دان کنم ببینم چجوره

همه اهنگاش خوبن میتونی اهنگ بی احساس رو دانلود کنی مطمعنم پشیمون نمیشی

🌚ایــن جا را خــراش بـده   ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒             تا امـضامـو ببیـنیـے😐
خراب؟ آهنگ بد که بیرون نداده ایرادشم فقط اینه که خیلی دیر آهنگ میده مخاطب سرد میشه اما همین دیر دادن ...

نمیدونم جمله هاشو دوس دارم صداشو دوس دارم ولی یکم عادی شده دیگه، اهنگای خاص نمیخونه