2777
2789
عنوان

فشار خون بالا در بارداری

19552 بازدید | 44 پست

خانمها می خواستم ببینم کسی تجربه ی فشار خون بالا در بارداری رو داشته ،که موفق شده باشه بارداری ش رو به سلامتی به پایان برسونه؟

ممنون میشم راهنماییم کنید

هم زن داداشم هم خواهرشوهرم هردو مسمومیت گرفتن و فشار بالا هردو هم بسلامتی زایمان کردن..خودمم مطب دکتر فشارم لب مرزه همش😐تو خونه و بیمارستان نرماله

لعنتی تا دکتر دستگاه فشارو وصل میکنه انگار ابزار شکنجه بستن بهم استرس میگیرم میزنه بالا

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی الان توی مطب میگیری چنده؟ من ۱۳ رو ۹

تو مطب اکثرا ۱۳ ست

تو بیمارستان و خونه ۱۲ ۱۱🙁..دیگه دکترمم متوجه شده از استرسه

با اینحال گفت تو خونه چک کن همش اگه به ۱۴ رسید خدای نکرده سریع برو بیمارستان

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

من داشتم  ولی دفع پروتئین نداشتم . نمک کلا حذف کردم تو بارداری . ولی هفته ۳۷ رفت رو ۱۵و دفع پروتئین داشتم و پاهام سه برابر شده بود . سریع بستری شدم و زایمان کردم . دکتر به من گفته بود تو ماست شوید بریز و خیار بخور . خیار زیاد بخور و اب 

منم سیزده چهارده بودم،ولی مشکلی پیش نیومد شکر خدا،متیل دوپا می‌خوردم،ولی بعد زایمان فشار خون عصبی گر ...

خدا رو شکر عزیزم

شما رژیم غذایی خاصی داشتی؟

کوچولوتون با چه وزنی به دنیا اومد؟