2777
2789
عنوان

فشار خون بالا در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 19624 بازدید | 44 پست
منم همینطوری بودم،الانم روم مونده ترس از دستگاه فشار😁

من قبل بارداری هم ترس داشتم..هر مطبی فشارم میگرفتن بالا بود دعوام میکردن بعد مطب داییم که پزشکه میگرفتم نرمال بود چون ریلکس بودم😐میدونی موقع گرفتن فشار باید حواسمو پرت کنم تو خونه موقع تلویزیون نگاه کردن همسرم میگیره فشارمو خوبه مثلا ولی تو مطب جون ۶ دونگ حواسم به فشارمه استرس میگیرم میره بالا

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

من ۱۴ شدم دکتر گفت دیگه ختم بارداری هفته دیگه بیا درش بیارم ۳۵ هفته و ۳ روز بودم امپول بتا هم سه تا داد بخیر گذشت من نمک کلا حذف اینکه میگم حذف واقعا حذف در همه مواد غذایی مثلا نون هم نمک داره نمیخوردم نون جو میخوردم سوپ جو ماست و کدو گوشت نمیخوردم دیگه ماستم کم چرب برنج نمیخوردم شب زایمان ماست و کدو خوردم 😁 اب پرتقال و گریپ فروت میخوردم البته اونزمان فصلش بود ولی منم ماله استرس بود دفع پروتیینم نداشتم چون یه زایمان ناموفق داشتم قبلش از استرس فشارم میرفت بالا چون واقعا من خوراکم سالم بود از نطر فشار

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من قبل بارداری هم ترس داشتم..هر مطبی فشارم میگرفتن بالا بود دعوام میکردن بعد مطب داییم که پزشکه میگر ...

دقیقا منم همین طور بودم حتی این اواخر تپش قلب میگرفتم تو مطب موقع فشار میگفتم حالا فشارم بالاس دکتر میگه برو بستری شو بچمو درمیارن نارسه 

من ۱۴ شدم دکتر گفت دیگه ختم بارداری هفته دیگه بیا درش بیارم ۳۵ هفته و ۳ روز بودم امپول بتا هم سه تا ...

گوشت نمی خوردی؟آخه به من میگه کربوهیدرات رو حذف کن ولی پروتئین مصرف کن

نون جو کلا نمک نداره یا برند خاصی رو میگرفتی؟

من حتی دو جلسه اخر فشارمو خودم تو کارت مراقبتم مینوشتم از بس شلوع بود دکترم نمیفهمید چون دکترم اگه میفهمید فشارم بالاس میگفت برو بستری شو 

دقیقا منم همین طور بودم حتی این اواخر تپش قلب میگرفتم تو مطب موقع فشار میگفتم حالا فشارم بالاس دکتر ...

😐😐اینم بازیه حدید سایت✋🏻

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

گوشت نمی خوردی؟آخه به من میگه کربوهیدرات رو حذف کن ولی پروتئین مصرف کن نون جو کلا نمک نداره یا برند ...

عزیزم گوشت قرمز فشارو میبره بالا و همچنین چیزهای چرب ولی تا میتونستم مثلا جوجه مامانم درست نیکرد مرع و بوقلمون خیلی میخوردم نون جو و کلا جو و سوپ جو فشار و پایین میاره حالا هر نون جویی پروتیین خوبه ولی کم چربش من با اینکه همچین رژیمی داشتم ولی وزن یچه ام خوب بود نسبت به ۳۵ هفته ۳ کیلو بود خودم لاغر شدم من از ۲۸ تا ۳۵ و ۳ رژیمی که گفتم گرفتم و گرنه ۲۸ فشارم ۱۶ بود تو مطب زنگ زدن امبولانس من فرار کردم وای نمیدونی من چه مصیبتی با فشار داشتم تو بارداری

عزیزم گوشت قرمز فشارو میبره بالا و همچنین چیزهای چرب ولی تا میتونستم مثلا جوجه مامانم درست نیکرد مرع ...

عزیزم میدونم چه استرسی داشتی باز هم خدا رو شکر به خیر گذروندی ممنونم ازت بابت راهنماییتون

فشار خون بالا ناشی از بارداری حالتی از فشار خون بالا است که برای اولین بار در بارداری و بعد از هفته بیستم برای برخی از مادران ممکن است ایجاد شود. بدلیل اینکه این حالت از فشار خون ناشی از پاسخ بدن به تغییرات حاصل از حاملگی است، فشارخون گذرای بارداری هم نامیده می شود. فشار خون گذرای بارداری به غیر از بالا بودن اندازه فشار خون علامت دیگری ندارد و پس از زایمان و حداکثر شش هفته بعد از زایمان رفع می‌شود.

من از ۱۸ هفتگی فشارم بالاس ولی خدا رو شکر دفع پروتئین ندارم قرص فشار میخورم و نمک رو از برنامه ب غذا ...

سلام شما اینجا گفتی فشارت بالا بوده؟فشارتون چند بود؟روزی چنتا قرص خوردید؟مسموميت  بارداری نگرفتید؟

سلام شما اینجا گفتی فشارت بالا بوده؟فشارتون چند بود؟روزی چنتا قرص خوردید؟مسموميت  بارداری نگرفت ...

بالای ۱۴

روز آخر که دیگه اورژاتسی زایمان کردم ۱۶ رو ۹ ونیم بود

روزی ده تا متیل دوپا  و دو تا لابتالول ۱۰۰ می خوردم

هر هفته آز ادرار می دادم و هفته ای دو بار ان اس تی

نه مسمومیت بارداری نبود

دو سه بار هم تست ۲۴ ساعته ادرار دادم

فشار خونم به دارو مقاوم شده بود 

۳۵ هفته زایمان کردم