2777
2789
عنوان

درد دل (خیلی دلم میخواد...)

399 بازدید | 48 پست

بشینم روبروش بهش بگم  دست از سر منو بچه هام بردار تمومش کنیم بره ولی نمیشه اولا دشمن تو فامیل زیاد دارم همشون فکر میکنن من خوشبختم از خداشونه زندگیم بهم بخوره دوما نمیخوام مهر طلاق بخوره رو پیشانیه بچه هام و بدون پدر بزرگ بشن

هرچقدر میخوام کارهایی که خودشو خونوادش در حقم کردن فراموش کنم نمیتونم ازشون خیلی متنفرم همش منتظر یه اتفاق بزرگ هستم براشون بیفته از ته دل بگم اخیییش دلم خنک شد ولی روزبروز پرروتر و قوی تر میشن آدم معتقدی بودم ولی دیگه به هیچ چی اعتقاد ندارم هیچ چیز این دنیا عادلانه نیست یکی روزبروز له تر یکی روزبروز وقیح تر مادرشوهر نکبتم که بعداز اون همه خدمتی که بهش کردم با یه دروغ زندگیمو با اتیش کشید اون از خواهر شوهر عقده ایم که نمی دونست چجوری مادرشو پر کنه اون از جاری کثافتم که به پشتیبانی خواهر شوهرم کاری نموند که نکنه اون از شوهرم که هیچ وقت پشتم نبود و کتک و فحش و اذیت که نماند برام نکنه یه آدم سنتیه بشدت مادر خواهر دوست که تحت هیچ شرایطی حق و بمن نمیده و خونوادش تا میتونن از رفتارش سواستفاده میکنن آنقدر بی حرمتی به خونوادم کرده که حد نداره بد دهن بی تربیت دستم بشکنه چقدر بهش محبت کردم هر شب با ترس میخوابم نکنه صبح از خواب بیدار نشم  آنقدر که حالم بده هر ثاتیم به اندازه یکسال میگذره بابای بدبختم پیر شد مامانم حوصله ی هیچ کاری رو نداره  کی راحت میشم از دستش ارزوم فقط همینه فقط دارم تحملش میکنم فقط تو شناسنامه زن و شوهریم خوشم نمیاد حتی نگاهش کنم

استاتر انشالله حاجت روا بشی https://www.ninisite.com/discussion/topic/4591792/تایپک-سیل-صلوات-هدیه-به-امام-رضا-تا-روز-میلادش-حاجت-درا-بیاید-انشالله-همه-دست-پر?postId=142887978

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl

مشکل ماها اینه ک صبر نداریم

قربونش برم خدا صبرش خیلی زیاده

اموزش زبان ترکی استانبولی میدم،اگر دوست داری این زبان زیبا رو یاد بگیری بهم درخواست دوستی بده.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه انقد زندگی کردن باهاش برات سخته جداشو. این مردمی که میگی کی اومدن به دادت برسن؟ خودتو بخاطر حرف مردم تباه نکن. مطمئن باش بچه هاتم توی این زندگی خوشحال نیستن و بزرگ بشن میگن که چرا طلاق نگرفتی. هم خودت راحت میشی هم خانوادت

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
اگه انقد زندگی کردن باهاش برات سخته جداشو. این مردمی که میگی کی اومدن به دادت برسن؟ خودتو بخاطر حرف ...

بچه هام ازخداشونه برم پیش خونوادم چون اونجا خیلی بازی میکنن و محبت میبینن