2777
2789
عنوان

شیفتینگ

82 بازدید | 14 پست

چرا باید توی یه فضایی مثل خواب و خیال ، بتونی هم لمس کنی هم بشنوی هم هرکاری میخوای بکنی ، خیلیا هم گفتن که اونجا تحصیل هم میکنن ، زبان های تازه یاد میگیرن ، یکی با عشق اونجا ازدواج کرده ، یکی دیگه رفته لب دریا قدم زده ، اون‌یکی ریاضی خونده انور ، 

فقط منم که فک میکنم مسخرس؟؟؟🤣🤣🤣

🎈🍷🧣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچ درکی ازش ندارم خیلای عجیبه

من سنن اوخورام من دیوانه دییلر>>>> یکی از بچه های اینجا دوستم بود کاربریش تعلیق شد من اجازه دادم با شمارهه من بیاد تا وقتی که مال خودش برگرده بعدشم خودم علاقه مند شدم و اومدم تاپیک های اول مال اونه اگه اینجا یه کسی پریده ناراحت شدید ببخشید

من یه شب مدیتیشن با سنگ رو در حد ۵ دقیقه انجام دادم

اصلا هم تمرکز نداشتم واقعا

بعد وقتی خوابیدم یه حس خیلی عجیبی داشتم

انگار که یه جای تپه تپه بود و من داشتم پرواز میکردم

واقعا داشتم حسش میکردم و هی با خودم می گفتم یه ذره برم بالاتر بهتره،انگار بار اولم نبود

خیلی برام شگفت انگیز بود

من حال خودمم ندارم مشتی.

خواب دیدی دیگه

خواب نبود خیلی واقعی بود،

با استادم که حرف زدم میگفت شیفتینگ نبوده ولی اگه یه ذره دیگه ادامه می دادی می تونستی با روحت ارتباط کامل بگیری.

من حال خودمم ندارم مشتی.

استادت کی بود ؟استاد چی بود؟

یه مدت توی اینستا با یه مردی آشنا شدم و راجب فرکانس و...صحبت می‌کرد بعد من رفتم ازشون چند تا سوال پرسیدم و گفتم که حالم بد میشه و اینا

دیدم گفت که فلان کارو کن واسه کودک درون

اولش مسخره کردم ولی خیلی اتفاقی واسه اینکه ثابت کنم مسخرست مدیتیشن رو انجام دادم و حالم خیلییی خوب شد

یادم نیست اسمشو.

من حال خودمم ندارم مشتی.

یه مدت توی اینستا با یه مردی آشنا شدم و راجب فرکانس و...صحبت می‌کرد بعد من رفتم ازشون چند تا سوال پر ...

آها ،خب اون فرق داره ، آره خب آدم وقتی آرامش میگیره احساس سبکی میکنه  ، ولی خب اینکه شیفت بشی یه جا دیگه حرف اثبات شدنی نیس

🎈🍷🧣

یه مدت توی اینستا با یه مردی آشنا شدم و راجب فرکانس و...صحبت می‌کرد بعد من رفتم ازشون چند تا سوال پر ...

مدیتیشن وارتباط با روح و هیپنوتیزم و... درست هست . ولی شیفت خیلی عجیب بود برام