2777
2789
عنوان

درد دل (خیلی دلم میخواد...)

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 48 پست

اخی خواهرم ،خدا ب دلت ارامش بده اینکه تو زندگیت خوشبخت نباشی درد بزرگیه ،منم اتفاقا دلم خیلی شکسته باورت میشه دیشب تو خواب ب خدا میگفتم ببین همه(خانواده واطرافیانم)چقد بدون من خوشن و همه چی خوبه پس منو ببر پیش خودت😢😢الانم اومدم اینجا یجا باشه واس درد ودلم ببخشش ،برای خوب شدن حالت دعا میخونم وصلوات میفرستم

عشق یک زینب و هفتاد و دو سر میخاهد  .........بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد.....سلام ب روح بلند حاج قاسم سلیمانی٬ دشمن خوب بداند امروز سردار ما بی واسطه پیام میفرستد و بی انکه رصد شود ب خطوط سرکشی میکند و قوی ترین رادار ها و پهپادهای شما نمیتواند روح بلند او را هدف قرار دهد. دشمن بداند امروز یک ایران قاسم سلیمانیست.  پای اولاد علی ک درمیان باشد خودم بند پوتین جگرگوشه ام را سفت میکنم.      اللهم ارزقنا شهادت
کارشما؟

کارما

یعنی تو یادت میره

اون یادش میره

اما زندگی همچین میزنه تو دهنش که دیگه یادش نره

اموزش زبان ترکی استانبولی میدم،اگر دوست داری این زبان زیبا رو یاد بگیری بهم درخواست دوستی بده.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف مردم همیشه هست. وقتی یکی بشه دندون کرمی باید بکنیش بندازیش دور. هرکی ام هرچی خاس بگه. من بخدا زنی رو میشناسم ۳۲.۳۳ ساله ک بود رف خ باباش جداشه ولی بخاطر بچه هاش برگشت تا دخترشو عروس کرد. خودشم شد ۴۳ ساله. بعد طلاق گرف. فک میکنی چقد موفق بود؟ الان همون پسری ک ب پاش جوونیشو گذاشت رو در روش وامیسته. باهاش نمیسازه.شده آینه دقش

اخی خواهرم ،خدا ب دلت ارامش بده اینکه تو زندگیت خوشبخت نباشی درد بزرگیه ،منم اتفاقا دلم خیلی شکسته ب ...

من مث شمام گاهی میگم کاش بمیرم پدر و مادرم راحت شن اینقدر غصه نخورن

[QUOTE=142890630]بچه هام ازخداشونه برم پیش خونوادم چون اونجا خیلی بازی میکنن و محبت میبینن[/QUOTEهمیشه طلاق بد نیست. یکی از اقوام ما اشتباه کرد گذاشت وقتی بچه هاش بزرگ شدن جدا شد. عمر خودشو تباه کرد. همه ام فک میکردن اینا خیلی خوشبختن

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

سلام عزیزم شما به یه مشاور مراجعه کن قول میدم همه چیر خوب میشه من بهت میگم به شوهرت بیشتر عالاقه و عشق بورز که تو دست خودت بیاد وگرنه یه بار بچه هاتو ببر خونه بابات مهریتم بزار اجرا تا حالش جا بیاد بعد از منت کشیدنش برگرد خونه خودت مطما باش جواب میده گل نازم خودتو قوی نشون بده که دشمن قوی تر نشه وضعیف تر بشه

🚫ریپ ممنوع🚫
اخ آنقدر منتظر اون روزم 

دیشب رفتم خونشون بعدش در حین رابطه ...می خواست رابطه ی از پشت داشته باشه . منم جیغ زدم چنان زد تو دهنم که الانم فککم دردمی کنه . بعدشم تو خیابونا کلی حرف گفتم بهش و کلی دعوا کردم . تو خیابونم می خواست بزنه من ...نمیذاره حرف بزنم ..تا میام حرف بزنم باهاش میگیره می زنه . 

سلام عزیزم شما به یه مشاور مراجعه کن قول میدم همه چیر خوب میشه من بهت میگم به شوهرت بیشتر عالاقه و ع ...

تا پای طلاق رفتیم ولی من طلاق نگرفتم حتی مشاور بهم گفت طلاق بگیر این آدم مرد زندگی نیست

كاش من جات بودم 😔😔😔😔

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak