2777
2789
عنوان

دوستان بیاین ی قضیه ای پیش اومده بگید چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 842 بازدید | 82 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قااااال کن بزن ب اون در سلیته بازی در بیار اگ عمت هر حرفیو بهت زد بگو دختر تو خرابه گردن بقیه ننداز اگ هم هیچی نگف عمت باآرامش حرف زد توهم بگو منم ی موردایی داشتم😂ولی دگ خونه نرفتم

بگو یکی از دخترات تو اتاق بوده یکی سر صف انتظار  منی که نشستم خونه با پیژامه گل گلی داشتم خیار ...

وقعا کوبنده بود به نظرم همینو بگه👌

وقتی کسی ناراحتت میکنه 42 ماهیچه لازمه تا اخم کنی  ولی فقط 4 تا ماهیچه لازمه که دستتو دراز کنی بزنی تو دهنش  

خدا به داد برسه دخترها اصلا دیگه براشون هیچی مهم نیس خیلی راحت میرن خونه پسرها بعد جالب اینه که دخترعمه ات خواهرشم با خودش برده؟آخه این چه کاریه ؟توهم چی میخوای بگی؟؟اگر پاکی نیاز به گفتن چیزی نیس طلا که پاکه چه منتش به خاکه

بگو یکی از دخترات تو اتاق بوده یکی سر صف انتظار  منی که نشستم خونه با پیژامه گل گلی داشتم خیار ...

😂

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘

اونا خرابن.بگو ی دخترت کشیک میده یکی دیه میره م.ی د.ه بمنچه حالا میخان منم مث خودشون کنن ک بگن همه دسته جمعی رفتیم خیلی جدی باش بهت شک نکنه مصمم بگو بمن ربطی نداره تهمت بزنین راضی نمیشم

یا بگو دختر تورو با کسی گرفتن من چیکارم

مادر بودی میومد به خودت میگفت نه من که دختر داییشم!

حالا که گندش درومده میخوای با کار نکرده من ماست مالیش کنی نه عمه جون من اسکل نیستم عین اینا

نهایت کار من این بوده ابرو دخترتو حفظ کردم به کسی نگفتم ابروشو میبردم خوب بود؟!

گیشدیری دیرین ماااشالاا🥳ماااشالا آی ماشالااا💃💃💃
یا بگو دختر تورو با کسی گرفتن من چیکارم مادر بودی میومد به خودت میگفت نه من که دختر داییشم! حالا ک ...

👌👌👌

حالا که داری میخونی برای رسیدن بهحاجتم  یهصلوات میفرستی