2777
2789
عنوان

دوستان بیاین ی قضیه ای پیش اومده بگید چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 842 بازدید | 82 پست
بگو یکی از دخترات تو اتاق بوده یکی سر صف انتظار  منی که نشستم خونه با پیژامه گل گلی داشتم خیار ...

لعنتی ها اینا رو از کجاتون درمیارید میگید ترکیدمممم😂😂😂😂😂😂😂اسی همینو بگو عالیه

عشق یک زینب و هفتاد و دو سر میخاهد  .........بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد.....سلام ب روح بلند حاج قاسم سلیمانی٬ دشمن خوب بداند امروز سردار ما بی واسطه پیام میفرستد و بی انکه رصد شود ب خطوط سرکشی میکند و قوی ترین رادار ها و پهپادهای شما نمیتواند روح بلند او را هدف قرار دهد. دشمن بداند امروز یک ایران قاسم سلیمانیست.  پای اولاد علی ک درمیان باشد خودم بند پوتین جگرگوشه ام را سفت میکنم.      اللهم ارزقنا شهادت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط میتونم برات دعای آزادی از این قوم رو کنم😑

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
😂😂😂قربانت هیشکی جرئت نداره به من یه کلمه بگه در عرض ۲ثانیه کارش تمومه😁

عالی کیف کردم ماشاالله 😍😍

یکی گفت چرا خدا رو دوست داری🤔 گفتم تو عاشق کسی که هر لحظه میتونه مچت و بگیره ولی به جاش دستتو میگیره 
یا بگو دختر تورو با کسی گرفتن من چیکارم مادر بودی میومد به خودت میگفت نه من که دختر داییشم! حالا ک ...

اینم عالیه 😁

عشق یک زینب و هفتاد و دو سر میخاهد  .........بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد.....سلام ب روح بلند حاج قاسم سلیمانی٬ دشمن خوب بداند امروز سردار ما بی واسطه پیام میفرستد و بی انکه رصد شود ب خطوط سرکشی میکند و قوی ترین رادار ها و پهپادهای شما نمیتواند روح بلند او را هدف قرار دهد. دشمن بداند امروز یک ایران قاسم سلیمانیست.  پای اولاد علی ک درمیان باشد خودم بند پوتین جگرگوشه ام را سفت میکنم.      اللهم ارزقنا شهادت
لعنتی ها اینا رو از کجاتون درمیارید میگید ترکیدمممم😂😂😂😂😂😂😂اسی همینو بگو عالیه

😂😂😂😂😂از بس سیب ممنوعه دیدم شدم یه پا اندر

گیشدیری دیرین ماااشالاا🥳ماااشالا آی ماشالااا💃💃💃

خوش به حالت 

من که اینجور وقتا لال می شم

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘
یا بگو دختر تورو با کسی گرفتن من چیکارم مادر بودی میومد به خودت میگفت نه من که دختر داییشم! حالا ک ...

عاشقت شدم ب شخصه .. درخواست دوستی دادم مشکلی داشتم جوابی چیزی خواستم بپرسم ازت استاد😀😂😂😂😂

💪

عزیزم باید واسه ما کلاس اموزشی برگزار کنی یادمون بدی 😘😁

دنیا زشتی کم ندارد، زشتی‌های دنیا بیشتر بود، اگر آدمی بر آن‌ها دیده بسته بود. امّا آدمی چاره‌ساز است.

تو بیشتر بهت میخوره عقاب تیز چنگال باشی تا جوجه رنگی کوشولو😰😅

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه