2777
2789

دوتا دختر عمه دارم یکیش با ی نفر دوسته بعد رفته خونه پسره(اتاق خواب)البته اونیکی ت پذیرایی نشسته بود تا انیکی از اتاق خواب دربیاد 

نگو پسره دوست دایی بعد قضیه لو رفته 

الان عمه من انداخته تقصییر من که تو میدونستیو نگفتی . بعد اون یکی دختر عمم که با پسره دوست بود دید ک ب فنا رفت داره منم بد میکنه رفته ب عمم گفته آره فلانی هم خونه پسرا رفته چند بار(اتاق خواب) حالا فردا میخوام برم رودرو کنم بگید چی بگم راهنمایی کنین مطمئنم عمم چون دخترش بد شده میخواد منم بد کنه

ی راهنمایی کوبنده بگید

حالا که داری میخونی برای رسیدن بهحاجتم  یهصلوات میفرستی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو یکی از دخترات تو اتاق بوده یکی سر صف انتظار 

منی که نشستم خونه با پیژامه گل گلی داشتم خیار میخوردم مقصرم؟!😑

لابد فردا بچه دارم شه بابای بچه منم😐

گیشدیری دیرین ماااشالاا🥳ماااشالا آی ماشالااا💃💃💃

بزار مادر و پدرت بشوره پهنشون کنه 😡

بعد بگو فعلا کوون گهی خودتو پاک کن بعد به دیگران گیر بده 

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد