2777
2789
عنوان

دلخوری از شوهر و خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمم موندم😆😂

نمیدونم چرا ادما یه جوری شدن همه دلسرد .محبتا کم شده . کاش برمیگشتیم به چن سال پیش بخدا صفا و صمیمیت ببشتر بود.من که با شوهر و خونواده خودم فقط حال میکنم.با کسی نمیتونم ارتباط بگیرم.چون تنها کسایی هستن که از ته قلبشون منو دوست دارن 

چیش جالبه؟ الان همه فامیل ما از اول کرونا رف و اومداشون همینطوره. من ۵ ماه بیشتره خونه خاله ها و بقی ...

چیزی که برای من حل نمیشه اینه که اگ اون کرونا اینقدر براش مهم بود بقیه عروسا و دومادشو نمیگفت از کجا بیان و منی که همین بغلمه خونه پدریم مشکل ساز بشم و ناقل کرونا باشم براشون😐 اونم با کلی تجهیزات.. 

نمیدونم چرا ادما یه جوری شدن همه دلسرد .محبتا کم شده . کاش برمیگشتیم به چن سال پیش بخدا صفا و صمیمیت ...

دقیقاااا 

لبخنداشونم الکی شده انگار به زور لباشو کشیده... 

من نمیتونم راحت باشم وقتی اونجام خودمو جمع میکنم. 

واقعا این یه نعمتیه که با شوهرتم صمیمی هستی 

و خداروشکر 

منی که رابطه بین آدما تو اولویت بود برام با دیدن این چیزای عجیب و غریب خورد تو ذوقم.. 

دیدی یکی یه لبخند از ته دل بهت میزنه چقددرررر محبتش به دلت میشینه؟؟ 

واقعا تو این شرایط به این برخوردا خیلی نیاز دارم و سعی میکنم خودم انرژی مثبت باشم برای بقیه...

چیزی که برای من حل نمیشه اینه که اگ اون کرونا اینقدر براش مهم بود بقیه عروسا و دومادشو نمیگفت از کجا ...

به نظرم زیاده از حدشون بهشون بها دادی و الان این کارشون برات سنگینه... اینم مساله خاصی نیست چون هنوز شناختی روی خانواده شوهرت نداری...

به نظرم به جای اینکه بهشون ایراد بگیری و ذهن خودتو درگیر کنی از این فرصتها استفاده کن برای شناختنشون... اینکه به هر کدوم تا چه حد باید بها بدی... تو لطف و محبت خودتو نشون همسرت دادی . اونا هم ظرفیت پذیرش این اندازه محبت را نداشتند‌. این برات تجربه شده. دوران عقد دوران تجربه هست امتحان نیست... 

دقیقاااا  لبخنداشونم الکی شده انگار به زور لباشو کشیده...  من نمیتونم راحت باشم وقتی اون ...

همه توی زندگیشون مشکلات دارن و گاهی ناملایمتهایی از  همسرشون دیدن.مهم اینه که به قشنگیایه زندگیت فکر کنی.من احساسم اینه که همسرتون دوست داشته شما حضور داشته باشی اما خونوادش نذاشتن الانم که عنوان نمیکنه بخاطر شرمندگیشه چون دیدن که شما واسه خرید کادو کلی ذوق داشتین.زندگی پر از سختی و اسونیه.فقط شوهرت و خونوادتو دوست داشته باش بقیه هم واست مهم نباشن .اگه بدی کردن در لحظه متوجه کار زشتشون کن و جوابشونو بده🌹