2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه

143 بازدید | 21 پست

خدایا اگر قراره باردار نشم دیگه نمی خوام هر بار کلی علائم و آخر هیچی . اگر قرار نیست باردار بشم چرا امیدوارم میکنی ؟؟؟؟؟

خسته شدم دیگه نمی خوام ، چقدر التماس کردم . خیلی راحت به بعضیا بچه میدی اما من ..

به این وقت عزیز دیگه خسته شدم .

خدایا شکرت   

کجا راحت میده من ۸ماهه دارم تلاش میکنم کو بچه

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشالله خدا دامنتو سبز کنه ناراحت نباش گلم

داشتن دوقلوهای خوشگلی که خدا بهم داده می ارزه به تمام نداشته هام  النا و هلنای عزیزم خیلی دوستتون دارم   میشه برای حاجتم سه تا صلوات بفرستی مرسی مهربون 

غصه نخور

خدا مصلحت مارو بهتراز خودمون میدونه

تا خداوند اراده نکنه برگی از درخت نمی افته😉

چه دیدی شاید همین روزا خدا دامنتو سبز کرد😊

تنها موجودی که صداقت در گفتارش صحّت داشت، پینوکیو بود😐🙄
کجا راحت میده من ۸ماهه دارم تلاش میکنم کو بچه

۸ ماه زیاده🤔

من بدون مشکل دوسال طول کشید بازم خیلی منتظر نبودم

خانم داداشم بعداز ۱۵ سال خدا شیر به شیر بهش بچه داد😄

تنها موجودی که صداقت در گفتارش صحّت داشت، پینوکیو بود😐🙄
۸ ماه زیاده🤔 من بدون مشکل دوسال طول کشید بازم خیلی منتظر نبودم خانم داداشم بعداز ۱۵ سال خدا شیر ب ...

منم مشکلی ندارم

قبلشم جلوگیری درست حسابی نداشتم فقط روزا تخمک گذاری جلوگیری داشتم

خداروشکر بعد ۱۵سال من بودم قطعا از شوهرم جدامیشدم

مخصوصا اینکه اگ مشکل ازخودم بود خیلی ادم ضعیفیم

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
انشالله خدا دامنتو سبز کنه ناراحت نباش گلم

درخواست دوستی دادین یا دستتون خورد؟

۸ ماه زیاده🤔 من بدون مشکل دوسال طول کشید بازم خیلی منتظر نبودم خانم داداشم بعداز ۱۵ سال خدا شیر ب ...

چه صبری داشته واقعا ..

من که از نظر روحی نابودم ..

خدایا شکرت   
منم حکمت کارای خدارونفهمیدم  گاهی اوقات ازداشتن حتی پیش پاافتاده ترین نعمتها آدمو محروم میکنه. ...

جاریم همون شبی اقدام کرد بارداری شد همش این حرفش میاد تو ذهنم نابود میشم .. به خدا حسادت نیست همش فکر میکنم چرا خدا بعد سه سال هر روز امیدوار و ناامیدم میکنه ؟

خدایا شکرت   

الهی هیچ‌ بنده ای و ناامید نکن ،،، 

کسایی که چشم انتظارن دامنشونو سبز کن🙏🏻

من ریخته ام در رگ تو شیره جان    هی چرخی بزن در من و دل را بتکان    این هم نفسی چ حس  حالی دارد     در پیکر من دو قلب دارد ضربان