2777
2789
عنوان

داستان واقعی عاشقانه کوتاه🌹اولین تولد همسرم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2760 بازدید | 36 پست

چند ساعت بعد کارم تموم شده بود موقع بیرون رفتن از در بیمارستان علی بدو بدو اومد گفت صبر کن من و جا گذاشتی😅😍 سوار ماشین شدیم و تو راه کلی راجب اینکه چجوری همچی رو هماهنگ کرده بودم و کی عطر رو خریدم و اینجور چیزا حرف زدیم و علی با خنده میگفت من فکر میکردم بیش از حد حواسم بهت هست ولی مثل اینکه فقط فکر میکردم اینطوریه همه چی رو یواشکی انجام دادی 😂😂😊 اون شب

لطفا اکانت پاک شود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتیم خونه تو بالکن با دو تا استکان چایی تو بغل هم نشستیم و شروع کردیم نگاه کردن آسمون و حرف زدن 🌃☕

پ.ن: اگه منتظرین بگم تو بغل هم خوابمان برد و علی منو بغل کرد گذاشت تو تخت سخت در اشتباهین چون موبایل هر دو مون زنگ خورد و وظیفه ما را فرا خواند و تا صبحش هم همدیگه رو ندیدیم😅🤷🏻‍♀️ و چه دوست داشته باشیم چه نه این داستان همینجا به اتمام میرسه😅😅🤷🏻‍♀️

لطفا اکانت پاک شود
لورا کی بود از همون اول اسمشو اوردی

تو پرانتز نوشتم دیگه... یه دختر نوجوون که یکی از مریض هایی بود که مسئولیتش با من بود و حسابی با وجود اختلاف سنیمون باهم دوست شده بودیم😅😅

لطفا اکانت پاک شود
امضات👌🏻

ممنون😊🌹

بمونید برا هم😍❤

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼
عشششقتون پایدار الان ایران زندگی میکنید 

ممنون عزیزم😊😊... الان بدلیل طولانی ایران هستیم منتظریم پرواز ها راه بیوفتن بایو برگردین ولی در اصل ترکیه زندگی میکنیم

لطفا اکانت پاک شود
شوهرت شیعه شده الان ببخشید زیاد میپرسم چون تازه داستان زندگیت خوندم

شیعه بود ولی کلا میشه گفت مسلمان شناسنامه ای بود یعنی مراقبت و رعایت احکام و ... خیلی خیلی کم میکرد .... ولی الان که از منم مذهبی تر شده شکر خدا😅🤲🏻

لطفا اکانت پاک شود
شیعه بود ولی کلا میشه گفت مسلمان شناسنامه ای بود یعنی مراقبت و رعایت احکام و ... خیلی خیلی کم میکرد ...

عزیزم زندگی تو آلمان سخته؟ شرایط کاری چطوره اونجا؟

واسه زندگی آلمان بهتره یا ترکیه واسه ما ایرانیا؟

چند سالتونه؟

اسم کاربری من یه کلمه آلمانی هست به معنی گنج من عزیز من یه چیزی تو مایه های عشقم.
عزیزم زندگی تو آلمان سخته؟ شرایط کاری چطوره اونجا؟ واسه زندگی آلمان بهتره یا ترکیه واسه ما ایرانیا؟ ...

قطعا آسون نیست زندگی هر جای دنیا سخی های خودش رو داره مثلا تو آلمان قوانین خیلی سفت و سخت هست و اگر رعایت نکنید جریمه زیادی داره و بیشتر شما رو با درجه علمی و کاری تون می سنجن و خیلی روحیاتشون به ما نمیخوره ولی خوبی هاش اینه که برای دانشجو ها و کسایی که از لحاظ علمی و کاری بالا هستن احترام زیادی قائل و سیستم آموزشی خوبه...

شرایط کاری هم بستگی به سوابقتون، مدرک تحصیلیتون و ...‌ داره که بتونید تو یه شرکت یا ... خیلی سطح بالا کار کنید ولی کار دانشجویی راحت پیدا میشه... برای زندگی من فقط ایران رو پیشنهاد میدم 🤷🏻‍♀️😊 ولی بین ترکیه و آلمان باز بستگی به خودتون و روحیاتتون و هدفتون داره... مثلا من و همسرم می خواستیم با خیال راحت احکام دین رو انجام بدیم و من واقعا علاقه ای به زندگی همیشگی تو یه کشور اروپایی نداشتم برای همین ترکیه رفتیم ولی از لحاظ قیمت و نزدیکی فرهنگ ها من فکر میکنم ترکیه مناسب تر هست ولی به نظرم برای تحصیل کشور های خیلی بهتری نسبت به ترکیه وجود دارن ... البته هر جای دنیا شما برین شهروند درجه ۱ محسوب نمیشین😅🤷🏻‍♀️ 

من خودم ۳۰ سالمه😊

باز اگه سوال دیگه ای هست در خدمتم🙂

لطفا اکانت پاک شود