بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ایکاش میگفتی با اون دستگاه چقدر درمیارین دوستان تاکسی دار ها بگن میارزه یا ن البته شما مطمئنن تو روستا یا شهرستانین درامد تاکسی تو تهران خیلی فرق داره با یه شهرستان کوچیک
واقا مودب تر از من تو این کره خاکی نیس ک نیس. ن توهینی ن چیزی حرف بزنیم میزنن میترکونن. لطف کنین درخواست دوستی ندین کتکش رو ما میخوریم دوم اینکه بقیش یادم اومد میگم. باشد که از زیر یوغ ستمگران نجات پیدا کنیم
واقا مودب تر از من تو این کره خاکی نیس ک نیس. ن توهینی ن چیزی حرف بزنیم میزنن میترکونن. لطف کنین درخواست دوستی ندین کتکش رو ما میخوریم دوم اینکه بقیش یادم اومد میگم. باشد که از زیر یوغ ستمگران نجات پیدا کنیم
خب حدود ۷۵ میلیون اینا میده دستگاه میخوایم روزانه هرچند ناچیز باشه پول دستمون بیاد چون شوهرم اون مو ...
خیلی خوبه ک تاکسیبصرفه نیس
بره کارکنه خوب یه کار پاره وقت تمام وقت کار کنه