2777
2789
عنوان

سلام بچه ها کیا شوهرشون تاکسی داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 19 پست
دستگاه بفروشيد ماشين بگيريد يا در كنارش اگه در كنارش هست، ضرر كه نميكنيد، شوهرت هم مشغول ميشه

اره ۲ نفریم دیگه چه خرجی داریمم ما

البته هنوز نامزدیم

👰🤵
شهر پارس اباد  اینجا تاکسی خوب کار میکنه

بیشتر از یه معلم درمیاره

یا یه کارمند معمولی ماهی میشه پنج تومن اینا

بقیش بیکار شغل دوم بره پیدا کنه درامدتون بیشتر شه ن اینکه بفروشین دستگاه رو بمونین رو هوا 

واقا مودب تر از من تو این کره خاکی نیس ک نیس. ن توهینی ن چیزی حرف بزنیم میزنن میترکونن. لطف کنین درخواست دوستی ندین کتکش رو ما میخوریم دوم اینکه بقیش یادم اومد میگم. باشد که از زیر یوغ ستمگران نجات پیدا کنیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی خب شوهرم بشینه از تا صبح شب ور دلم که چی بشه😐😐

گفتم بره کار کنه 

شغل دومی پیدا کنه

واقا مودب تر از من تو این کره خاکی نیس ک نیس. ن توهینی ن چیزی حرف بزنیم میزنن میترکونن. لطف کنین درخواست دوستی ندین کتکش رو ما میخوریم دوم اینکه بقیش یادم اومد میگم. باشد که از زیر یوغ ستمگران نجات پیدا کنیم 
بیشتر از یه معلم درمیاره یا یه کارمند معمولی ماهی میشه پنج تومن اینا بقیش بیکار شغل دوم بره پیدا ک ...

ن گلم نمیخواییم که دستگاه بفرشیم

مگه دیونه ایم😂 سالی ۷۵ پول میده بفروشم اونو

شغل دومش تاکسی باشه منظوزم اون بود

👰🤵
ن گلم نمیخواییم که دستگاه بفرشیم مگه دیونه ایم😂 سالی ۷۵ پول میده بفروشم اونو شغل دومش تاکسی باشه ...

اهان خوبه بد نیس