2777
2789

دوستااااااان سلام سلام😍

من همونطور ک تو تایپیک های قبلی گفتم کار میکنم به صورت درصد تو ارایشگاه😁

ولی تمام وقتمو گرفته و من نه پیتونم به خودم برسم نه زندگیم یه ناهار درستو حسابی نمیتونم بزارم جلو شوهرم😐🤨

به نظرتون چطوری و به چه بهونه ای ارایشگاه رو ترک کرده و به سمت خانه و سرو سامان دادن همسر و کار های شخصی برم؟؟

اینم بگم که شوهرجان میگ کار کنننننن ولی خب خدا سر شاهده با ۱۷ سال سل پدرم درومده درک کنید.شاید بگین ارایشگاه ک کاری نداره ولی خداوکیلی ارایشگاه ما دیگ یخلی بیش از حد کار داره مثلا من باید سرویس های بهداشتیتشو بشورم..منم ک بد دلللللل دیگ شب شام نیمخورم هفته اول ک کلا مریض بودم🤨

یه بهونه میخوام ک هم ازینجا فوری فوتی خلاص شم هم شوهرم گیر نده بهم...

جاریا صب تا شب واس شوهراشون دلبری میکنن بعد اخرشم اونا عروس خوبن من چون مجبورم برم سر کار و نیمتونم به شوهرم برسم شدم ادم بده🤨

خدایا شوهر و مامانمو برام نگه دار❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد ميگيري؟؟ارزش داره ب خاطرش زندگيتو ول كردي؟

درصدی کار یمکروم الان قفعلا ۲ ماهه هیچی پول نیمده بهم تازه یک پلیون و پونصد هم گرفت واس اینکه یمفگت من بهت اموزش دادم اول😐

عزیزم هر کاری که ارزش نداره اگه مشکل مالی نداری نرو سرکار

پرسی مرسی مرسی کاملا موافقم باهات.حالا یه بهونه یادم بده🙄😐🤣

پرسی مرسی مرسی کاملا موافقم باهات.حالا یه بهونه یادم بده🙄😐🤣

همین ماجرای شستن دسشویی رو بگو

ییا مثلا کرونا رو بهونه کن که مشتریا رعایت نمیکنن، یا اینکه بگو کمر و پاهام درد گرفته

از قدیمیای سایت که دلش تنگ شد و برگشت

عزیزم برو یه کلاس ناخن کاری یا لیفت مژه یا ..  تو همون زمینه کار کن

هم ساعتش کم تره هم میتونی به خونت برسی هم سرگرم بشی و درآمد داشته باشی

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
از اول اشتباه کردی رفتی سرکار وظیفه زن سرکار رفتن نیست حالا دیگه شوهرت متوقع شده میتونی بهش بگی تعدی ...

اره فکر خوبیههههه😍😍😍😍

مامانمم میگ تورو چه به کار من تورو رو پر قو بزرگ کردم چرا باید بری جایی که هروز ۱۰۰ نفر استفاده میکنن رو تو بشوری؟؟

به مدیریت بگو باردارم نمیتونم باید استراحت کنم به شوهرتم بگو فامیل خودشون به جای من استخدام کردن

بارداری که دیگ همه ادمای جهان میدونن شوهر من ضد بچس🤣🤣🤣

عزیزم برو یه کلاس ناخن کاری یا لیفت مژه یا ..  تو همون زمینه کار کن هم ساعتش کم تره هم میتونی ...

همین فکرو دارم واس اینده

به سرکارت بگو کرونا گرفتم یا کمردردی پادردی رو بهونه کن نرو

به شوهرتم بگو به خاطر کرونا فعلا مشتری کمه تعدیل کردند

بعدم سرکار به خاطر سرگرمی و دل خودت نه به حرف شوهرت

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏