2777
2789
عنوان

من هنوز بعد این همه سال بچه ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 49 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از آشناهای ما بعد از۱۹سال دوقلو پسر باردار شد ناامید نباش توکلت به خدا باشه

دیگه دلم نمیخواد چه برسه بعد این همه سال گاهی حس میکنم خدا دوسم نداره ترحم بقبه از همه چی بدتر

عزيزم اينطوري فكر نكن ، ان شا الله خدا خيلي زود بهتون فرزنداني سالم و صالح عطا كنه ، من خودم ٦ سال ناباروري داشتم ولي الان سومين بچه ام رو توي راه دارم و اصلا فكرش رو هم نميتونستم بكنم كه بعد از اون همه سختي در طي ٣ سال خدا ٣ تا فرشته كوچولو بهم ميده .

جا براش کاشت انجام دادن کدوم شهر و بیمارستان

تهران انجام داد.نمیدونم دقبقا کحا.هزنش ۸ تومن شد اون موقع.خیلی دکتر میرفت اون موقع.خیلیم حساس شده بود به اطرافیان واسه همین جیزی ازش نمیپرسیدم که ناراحت نشه.خودش لوله هاش بسته بود عملم کرده بود اما نمیشد.اسپرم شوهرشم یکم صعیف بود

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود...گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود...گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود...گاهی برای خنده دلم تنگ میشود...گاهی دلم تراشه ای از سنگ میشود...گویی به خواب بود جوانی مان گذشت...گاهی چه زود فرصتمان دیر میشود