2777
2789
عنوان

من هنوز بعد این همه سال بچه ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 49 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شمام مث من بودی که اصلا امیدی نداشته باشی اصلا تصور بچه داشتن هم برات سخت باشه 

بله عزيزم من حالا آدمي هم بودم كه عاشق بچه بودم و هستم و اصلا حتي يك درصد هم تصور نميكردم بعد از ازدواجم چنين مشكلي برام پيش بياد من دير ازدواج كردم ٣٠ سالگي و همسرم هم ٣٦ سالش بود و از همون ماه اول هم بچه ميخواستيم چون هم سنمون بالا بود و هم خدا رو شكر هر دو چند سالي بود شاغل بوديم و خدا رو شكر همه چيز داشتيم از قبل از ازدواج و ديگه فقط فكر و ذكرمون بچه بود ولي نميشد و فكر ميكنم همون استرس و فكر مانع بارداري ميشه ، يك مدت فكرت رو رها كن ان شا الله كه نتيجه ميگيري .

ورزش پيلاتس هم خيلي موثر هست براي باردار شدن .

از روز یکشنبه شروع میکنی این ختم رو تا چهل روز. روز اول صد مرتبه باید بگی : بسم الله الرحمن الرحیم ...

ببخشید عزیزم مثلا روزی ک قرار چهار هزار بار ذکر رو بگیم حتما باید پشتِ سرِ هم باشه؟یا میشه هزار تاش رو گفت بعد هزار تای دیگش رو یک ساعت بعد گفت؟ همینطور ....

بعد ی سوال دیگه اینکه حتما باید از یکشنبه ای شروع کنیم؟

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
ببخشید عزیزم مثلا روزی ک قرار چهار هزار بار ذکر رو بگیم حتما باید پشتِ سرِ هم باشه؟یا میشه هزار تاش ...

بله عزیزم میتونی بین ذکر گفتن هم به کارات برسی فقط یادداشت کن تعداد رو که از دستت در نره.

من شنیدم یکشنبه باید باشه و خودمم یکشنبه شروع کردم.

انشاالله حاجت بگیری عزیزم.