2777
2789
عنوان

من هنوز بعد این همه سال بچه ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 49 پست
عزيزم اينطوري فكر نكن ، ان شا الله خدا خيلي زود بهتون فرزنداني سالم و صالح عطا كنه ، من خودم ٦ سال ن ...

میشه بگید چی شد باردار شدی چکارا کردی اون ماه مخصوصا بارداری اولتو بگو باورت میشد اصلا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چجوریه 

از روز یکشنبه شروع میکنی این ختم رو تا چهل روز.

روز اول صد مرتبه باید بگی : بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن ارحیم.

روز دوم دویست مرتبه،روز سوم سیصد مرتبه تا روز چهلم که میشه چهار هزار مرتبه،یعنی روزی صدتا بهش اضافه میکنی.

من خودم با وضو و طهارت انجام دادم خیلی آرامش میده به آدم و بهش وابسته میشی...

منم هیچ مشکلی نداشتم ولی باردار نمیشدم که به برکت این ذکر باردار شدم،من شنیده بودم که معجزه میکنه که با چشم خودم دیدم.

من روز سی و پنجم جواب گرفتم و تا چهل روز ادامه اش دادم.خیلی ها تو نی نی سایت با این ختم جواب گرفتن.

انشاالله تو هم ازش معجزه ببینی عزیزم...

شوهرم حمایت نمیکنه خوشحالش 

بچه نمیخاد؟؟

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود...گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود...گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود...گاهی برای خنده دلم تنگ میشود...گاهی دلم تراشه ای از سنگ میشود...گویی به خواب بود جوانی مان گذشت...گاهی چه زود فرصتمان دیر میشود 

تاپیک حاجت روایی پروفایلم رو بخونین❤

مددکار اجتماعی ، اگر درخصوص خدمات بهزیستی برای فرزندان بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت سوالی داشتین در خدمتم 🌹.زمان برامتحان من وتو می گردد تا ببیندچون که صدای هل من ناصر امام عشق برخیزد چه می کنیم؟ .دوست داری یارش باشی؟ بسم الله ... اسوه ات مشخص است : عباس بن علی(ع)... بدون امام اش آب هم نخورد...لازم نیست که در فراق اش عطشان شوی... فقط کافیست که به اندازه ی لیوانی آب تشنه ی ظهورش باشی .....  منتظر تون هستیم 🔴🔴👈کانال ایتا با ایدی 🔴🔴🔴@monji_313_1
از روز یکشنبه شروع میکنی این ختم رو تا چهل روز. روز اول صد مرتبه باید بگی : بسم الله الرحمن الرحیم ...

عزیزم.چقدر قشنگ.خدا کوجولوهاتو  واست نگهداره.

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود...گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود...گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود...گاهی برای خنده دلم تنگ میشود...گاهی دلم تراشه ای از سنگ میشود...گویی به خواب بود جوانی مان گذشت...گاهی چه زود فرصتمان دیر میشود 
میشه بگید چی شد باردار شدی چکارا کردی اون ماه مخصوصا بارداری اولتو بگو باورت میشد اصلا

عزيزم بارداري اولم كه دخترم هست كه الان ٢٧ ماهش هست رو با آي وي اف باردار شدم چون هر كاري ميكرديم طبيعي باردار نميشدم و همسرم هم واريكوسلش رو عمل كرد كه باز هم طبيعي نشد كه رفتيم سراغ آي وي اف كه اولين انتقالم بچه ام رو در ٩ هفته از دست دادم و دومين انتقالم خدا رو شكر موفقيت آميز بود .

هيچ وقت هيچ وقت اصلا فكرش رو هم نميكردم كه روزي طبيعي باردار بشم دوباره ولي وقتي دخترم ٨ ماهش بود به صورت معجزه طبيعي باردار شدم و الان يك پسر ١١ ماهه هم دارم و براي سومي ديگه واقعا سختم بود كه با وجود ٢ بچه كوچيك خيلي زود دوباره باردار بشم و جلوگيري داشتيم ولي با وجود جلوگيري و فقط يك بار رابطه دوباره الان باردارم .

خدا خيلي بزرگه عزيزم . حتما دنبال درمان برو ان شا الله كه معجزه خدا شامل حالت ميشه .

موهای بدنم سبخ شد قربون بزرگی خدا  خداروشکر که جواب گرفتی

عزیزم اگر با اعتقاد کامل این ختم که اسم اعظم خداست رو انجام بدی انشاالله تو هم یه نی نی سالم میاد تو بغلت...

فقط توکلت به خدا باشه و صبور و آروم باش.

من خیلی با دقت این ختم رو انجام دادم کاغذ و قلم همیشه کنار دستم بود که تعداد ذکرها کم یا زیاد نشه.

انشالله تو هم نتیجه میگیری به زودی عزیزم...

عزيزم بارداري اولم كه دخترم هست كه الان ٢٧ ماهش هست رو با آي وي اف باردار شدم چون هر كاري ميكرديم طب ...

شمام مث من بودی که اصلا امیدی نداشته باشی اصلا تصور بچه داشتن هم برات سخت باشه