2777
2789
عنوان

ایا من ولخرجم؟؟

1242 بازدید | 78 پست

تقریبا سه هفته پیش سیصد تومن‌دادم‌مانتو .و صد و سی دادم شال.امروز بازم از جلو یه معازه رد میشدم یه مانتو دیدم تن زدم خوشم اومد چهارصد دادم .همسرم گفت خب مانتو تازه خریدی گفتم دلم خواست بعد گفتم این کفشام با این خوب نیست بریم کفش بخریم رفتیم سیصد دادم کفش گفتم شال هم ندارم به این بخوره بنده خدا شوهرم گفت خب فقط بگو کجا برونم؟گفتم برو بهت میگم خلاصه صد و چهل هم دادم شال.نشستم تو ماشین پسرم گفت مامان کیفت پس؟؟؟دیگه روم نشد بگم به شوهرم کیف بخریم.الان رایتش کمی عذاب وجدان دارم بگین ولخرجم یا خوب میکنم؟؟

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آیا ما از وضعیت مالیتون چیزی میدونیم؟

نه اصلا بحث وصعیت مالی نیست در حد متوسطیم میخوام بگم اصلا نمیتونم خودمو قانع کنم و پس انداز کنم .پول داشته باشم میخرم.ولی راستش بعدش کمی عذاب وجدان میگیرم

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

هرچه خریدی پوشیدی از توست تو این دنیا

کاربر آقام🙋🏻‍♂️🤷‍♂️🙋🏻‍♂️🤷‍♂️هرکه خود داندو خدای دلش  ک چه دردیست در کجای دلش          با کیفت ترین چیز تو زندگیم درد بود چون هرچی کشیدیم پاره نشد🤦‍♂️